Líders valencianes de la Copa CxM

La valenciana Eva Bernat líder de la Copa d’Espanya CxM FEDME després de fer pòdium a la MABO amb Laia Mateu dominant en categoria cadet

I a la segona… també pòdium. I a més amb premi extra. La corredora de Cheste Eva Bernat, integrant de la selecció valenciana FEMECV demostra que va de bó a per esta Copa d’Espanya CxM FEDME i després de la seua tercera plaça a la XI Marató de Borriol ja és la nou líder de la Copa.

Hi havia molt de nivell a Borriol -tot i les absències d’última hora en categorias masculina- i això es va plasmar en la carrera. En categoria femenina Eva Bernat va poder pujar altra vegada al pòdium com ha havia fet a la prova inicial a Atarfe (Granada).

I de primeres… pòdium

Gordon, Arenas i… Bernat

Bernat va assistir des de darrere al duel en la lluita per la victòria entre Gemma Arenas (Dynafit) i Eli Gordon (Team Segurartic Catalana Occidente) que finalment es va decantar per a esta segona, amb un temps de 04:53:26 per 04:57:55 de Arenas, mentre que Bernat entrava superant en poc les 5 hores amb un temps de 05:05:09, i la també integrant de la selecció FEMECV Ana Tauste feia la sisena amb un temps de 05:19:23

Bernat entrava a la meta de Borrol sabent que eixe pòdium la coloca en una posició privilegiada a la classificació de la Copa d’Espanya a falta de 4 proves (Burgos, Almería, Tenerife i Múrcia).

La pròxima parada serà a Miranda de Ebro (Burgos) el 23 d’abril, on Eva Bernat tractará de continuar en la lluita i repetir o millorar el pòdium global a la Copa d’Espanya FEDME de 2016, un dels seus grans resultats en la temporada passada en què va rebre també el Premi Sense Límits Aventura com una de les corredores per muntanya més destacades 

Una mala costumbre… muy sana


Bonavista i Bernad

En categoria masculina la victòria va estar per a Dani García (Inverse-Innova Ocular) amb 03:59:11, per davant d’Ivan Ortiz i Angel Villalba (Corremón Trail.

La millor actuació dels nostres va ser per a Mario Bonavista (Mur i Castell-Tuga) que va fer quint amb un temps de 04:12:57, amb Víctor Bernad (AML Sport-Meridiano 0) el que fa 8 amb 04:15:32, sent el primer dels veterans.

Miguel Angel Soriano (FEMECV) va completar el top 10, amb els també valencians Albert Ferrer i Alex Marín en la posició 12 i 13 i David López Francés (FEMECV) i José Antonio Luna (FEMECV) en 15 i 16 posició.

Laia Mateu en cadets

L’altra gran notícia de la jornada ens la va deixar la corredora Laia Mateu (CIM Penyagolosa-Xodos) que va aconseguir la victòria en la categoria cadet, sumant la seua segona victòria consecutiva després de la que va aconseguir a Atarfe (Granada).

En junior mascuí José Carlos Díaz i Ricardo Cherta acabaren segon i tercer.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Líders valencianes de la Copa CxM […]
  2. Un Trail per Noruega | Sense Límits Aventura - […] Líders valencianes de la Copa CxM […]
  3. Una Copa per a Eva | Sense Límits Aventura - […] Líders valencianes de la Copa CxM […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »