No sense ells

Iniciativa solidària per donar suport als discapacitats intel·lectuals

24 hores ininterrompudes de running a les pistes del vell llit del Túria

L’Associació Down València, Treballant Junts ha organitzat una trobada solidària per a este cap de setmana centrada en l’atletisme. Conviden a tots els clubs i esportistes populars que vullguen a participar en la iniciativa «24h, no sin ellos», amb l’objectiu de recaptar fons per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Un repte liderat per 3 ultrafondistes

L’hora de començament de l’activitat  és migdia del proper dissabte. En eixe moment, 3 ultrafondistes, David  López, JC. Salom i Ivan Penalba, començaran a donar voltes a les pistes d’atletisme amb la intenció de no parar fins 24 hores desprès. L’objectiu és que recórreguen 200 quilòmetres cadascun. 200 quilòmetres de solidaritat.

Sentir el calor de la gent

Des de l’Associació Down València Treballant junts fan una crida a tots els aficionats i clubs de running de València perquè se sumen a la iniciativa. La meta és que en cap moment és 3 protagonistes hagen d’estar a soles.

Els qui decidisquen col·laborar poden fer-ho a l’hora que vullguen i durant la distància que decidisquen.

Sorpreses, regals i activitats

El repte solidari està plantejat com una jornada festiva on hi a molt més a banda de consumir quilòmetres i voltes a la pista. Hi haurà espai per als més menuts amb carreres infantils dissabte a les 17:30 i diumenge a les 10:00.

A més, també s’organitzaran tallers lúdics per als assistents i acompanyants. Durant tot l’esdeveniment es faran sortejos de regals oferits pels patrocinadors de la trobada.

 Pots col·laborar

L’organització ha obert  diverses vies per contribuir econòmicament amb la causa No Sin Ellos. En primer lloc, està l’opció bàsica de contribuir com a corredor bàsic, el que suposa una aportació de 5 euros.

Es pot ampliar a l’opció completa amb una camiseta tècnica de regal, amb una contribució de 12 euros. També hi ha l’opció del Dorsal 0, amb una aportació de 3 euros. En tots 3 casos s’ha de formalitzar a través del portal d’inscripcions.

De la mateixa manera hi ha oberta una via de donacions a través d’este enllaç. Si t’agrada correr i tens temps el cap de setmana, no t’ho penses.


Més informació:

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »