Un riu de Trail

Una multitud dels íbers al II Trail de Fontanars dels Alforins amb victòries de Juan Martínez i Gemma Macià

 

Una invasió d’Íbers a Fontanars. Un riu de persones, de cames, de sabatilles, de reptes i d’il.lusions per disfrutar del Trail invairen la població de Fontanars dels Alforins passat diumenge al II Trail de Fontanars, segona de les proves del Circuit de Trail dels Íbers que Juan Martínez (Like Sport Lurbel) va deixar quasi vist per a sentència.

Van ser vora 800 els corredors que es reuniren a la plaça de la Verge del Rosari per afrontar les 3 distàncies que proposava este Trail que en només dos edicions s’ha consolidat i vaja de quina manera.

La reina per a Martínez

La prova reina amb els seus 21 km 800+ era la que centrava l’atenció. I en ella no va fallar el gran favorit, el corredor d’Ontinyent Juan Martínez (Like Sport Lurbel) que venia d’haver guanyat la primera de les proves a Moixent i a Fontaneras va deixar constància també de la seua qualitat.

Martínez va anar marcant els temps, passant primer pels punts més destacats de la prova, com la coneguda pujada del Sapo, fins arribar a meta amb un temps de 01:36:21, traent poc més d’un minut a Juan Torres (GE Les Gerres) que va fer segon amb 01:37:41 i que no li va perdre la cara en cap moment a la prova. El pòdium el va completar Javier Ruano amb 01:47:37.

En categoria femenina la victòria va ser també per a la gran favorita, Gemma Macià (Marathon Crevillent). La corredora de Santa Pola va imposar-se amb un temps de 02:01:47, per davant d’Ana Tortosa (Mis Jueves) i de Irene Muñoz. 

Quant al Sprint Trail de 12 km 400+ la victòria va estar per a Carlos Vidal (Cava) i Laura Bas (Trail Moixent). Carlos va estar a punt de baixar dels 50 minuts en fer els 12 km, i va vèncer per davant de Jordi Gil (GE Les Gerres) i David Pérez (Quatre Gats de Ròtova), mentre que Laura va fer per davant de Barbara Navarro (Promesas Villena) i Jovi Sánchez (Trail Moixent).

L’entrega dels premis i l’avituallament final amb entrepà calentet i tot el que fora necessari va posar el punt i final a una segona edició del Trail de Fontanars dels Alforins que espera ja amb els braços oberts als Íbers per a la pròxima edició.

Allà estaran de nou preparats els vora 100 voluntaris que ho fan possible amb el treball incansable de Raúl Soler, José Antonio Segura, Amparo Ribera, Sonia Francés i Sergio Bordera.

I ARA… LA FONT DE LA FIGUERA

La tercera i última parada del Circuit Trail dels Íbers tindrà lloc pròxim 30 d’abril amb el V Trail de la Font de la Figuera.

Serà la tercera i definitiva prova del Circuit on acabaran de definir-se les classificacions, a una prova que destaca per la seua duresa, pels tallafocs i les pendents dels 30/40%.

A la Font de la Figuera arriba Juan Martínez (Like Sport Lurbel) amb totes les opcions de guanyar este II Circuit Trail dels Íbers després d’haver-se imposat tant a Moixent com a Fontanars. El d¡Ontinyent té vora 25 minuts d’avantatge respecte del segon classificat a la general Alejandro Navarro.

En categoria femenina la primera clasificada es Cristina García Navalón (Trail Moixent) amb la seua companya de club Rosana Bas en segona plaça.

Les inscripcions al V Trail de la Font de la Figuera estan obertes a la plataforma de www.multiesport.com

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Un riu de Trail […]
  2. Última parada: La Font de la Figuera | Sense Límits Aventura - […] Un riu de Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »