Muntanya segura a Setmana Santa

Assegura les teues activitats de Setmana Santa i Pasqua amb la llicència temporal FEMECV

Muntanya segura, aventura segura. També per a estos dies de Setmana Santa i Pasqua. Arriba una de les époques de l’any en què més eixides, viatges, excursions, eixides anem a fer per muntanya i què millor que fer-ho de la manera més segura amb la garantía de la licencia FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana).

Llicència temporal

Per aquells que fan muntanya de forma més esporádica només en determinados époques de l’any  -Setmana Santa, ponts o estiu- existeix una bona opció amb la llicència temporal FEMECV.

Per un preu de 14 euros es pot accedir a les cobertures de la llicència FEMECV al llarg de 7 dies, pràcticament amb les mateixes cobertures que la llicència anual modalitat A (cobertura nacional). Han de ser 7 dies de forma consecutiva, per tant vos permet cobrir les vostres activitats dels pròxims dies.

Cada interessat pot triar el periode de validesa que vullga segons les seues necessitats, i es poden sol.licitar tantes llicències temporals com es considere. Això sí, a l’hora de tramitar-la no ho deixeu passar que heu de fer-ho amb 3 dies d’antelació a que comence l’activitat.

LLICENCIA

Si vols tindre una informació més exacta de les llicència temporal FEMECV pots entrar a la web de la FEMECV www.femecv.com.

Anima’t i a Setmana Santa i Pasqua, muntanya segura

Camí del rècord

En estos 3 mesos inicials de 2017 ja són més de 16.700 les persones que han tret la seua llicència FEMECV. Exactament són 16.786, una dada que permet pensar que enguany es pot superar la xifra de l’any anterior 18.400 i establir un nou rècord de seguretat arrimant-se a la màgica xifra de les 20.000 llicències,

Camí del rècord de seguretat


MÉS LLICÈNCIES, MENYS RESCATS

Enguany s’ha incrementat el nombre de rescats i actuacions dels equips d’emergències a la Comunitat Valenciana. Ací al Sense Límits Aventura vos hem fet referència de la majoria d’eixes actuacions.

Però, curiosament, mentre augmenta el nombre de rescats per la major afluència de gent a les muntanyes per  l’anomenat efecte Decatlhon o efecte Calleja, en este temps s’ha reduit el nombre de sinistralitat entre els federats de la FEMECV.

“Entenem que és perquè la gent que es trau la llicència té més consciència dels riscos. De fet de la majoria de rescats que s’han produit, només un 5% eren federats. la resta eren no federats”explica Paco Durà, president de la FEMECV.

Muntanya segura, aventura segura


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble rescat al Montgó i a la Vilavella | SLA - […] Muntanya segura a Setmana Santa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »