El Desert com a repte

Un equip d’Alacant participa a la 32 Marathon des Sables al Marroc

Els valencians Pablo Martí i Pablo López completen la nostra representació

D’Alacant i de València… al desert. A patir i a córrer 250 km en 6 etapes. I tot per una finalitat solidària. La 32 edició de la Maratho des Sables comença este divendres al Marroc i com sempre tindrà representació de corredors de la Comunitat Valenciana.

D’Alacant al Desert

Entre d’altres un equip d’Alacant conformat per Miguel Angel Cayuela, Toni García i Francisco Javier López «MiMi» seran els intgrants del «Desafío MDS 17».

Seran l’únic equip espanyol que participa a esta edició de la MDS amb una finalitat solidària: recaptar fons per als xiquets i les famílies dels xiquets que pateixen TDAH (Trastorn d’atenció), síndrome Asperger i Autisme.

La sonrisa de un niño

«Nuestra mejor carrera la sonrisa de un niño» és el lema que fan servir. Amb eixa motivació Miguel Angel, Toni i Mimi afrontaran els 250 km pel desert del Marroc, en la que està considerada com una de les proves més exigents en autosuficiència.

Hauran de dur damunt tot el material i els aliments que vagen a prendre en eixos 6 dies d’esforç, sobreposant-se a les altes temperatures, a les dunes, i la molesta arena que tot i les polaines acaba provocant més d’un mal del cap als peus.

Tenen això si l’experiència acumulada d’altres reptes realitzats, en especial en el cas de Miguel Angel Cayuela, president de l’Associació Ultra Fondo Solidario d’Alacant que des de 2013 realitza reptes d’ultra distància amb finalitat solidària.

Ultra Nadal Solidari

El Morabity

La 32 Maratho des Sables començarà pròxim 7 d’abril i hi haurà un total de 1287 participats. Entre d’ells el marroquí Rachid El Morabity que és el principal favorit a aconseguir la victòria tal i com ha fet a les últimes 3 edicions.

PABLO MARTI I PABLO LOPEZ

La representació valenciana a la 32 Marathó des Sables es completa amb la presència d’altres dos corredors com són Pablo Martí Trigo i Pablo López Lluch, que en companyia dels 3 alacantins conformen l’expedició de 49 espanyols que en este 2017 faran la MDS.

Com a curiositat, els 5 corredors de la Comunitat Valenciana compartiran haima i tindran oportunitat de compartir nits, confidències i mal de peus.

Els dos Pablos participen en la modalitat individual. En el cas de Pablo Martí Trigo serà la seua segona presència després d’haber debutat al 2016 fent una destacadíssima 55 posició.

Cal recordar que la millor posició histórica d’un valencià la va aconseguir Vicente Juan García que va acabar el que fa 17 al 2011, Fran Martínez va fer el 42 en 2015 i Ximo Rel el 47 al 2016.

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

 1. Pues hubo otro valenciano compartiendo aventura y haima con el trío alicantino y con los Pablos: Yo mismo. Un poco más lento que ellos, pero también Sablero

  Escriu una resposta
  • Hola Ximo, moltes gràcies per la informació.

   No te teniem controlat!!!
   Si vos envainas un correu amb alguna dada més i ho afegim, ok?
   (senselimits@senselimitsaventura.com)

   Gràcies i enhorabona per l’experiència!!!

   Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

 1. Un gran Marathon des Sables | SLA - […] El Desert com a repte […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »