Gandia obre el foc dels sprints

Diumenge a les 9.30h arrenca la temporada oficial de triatlons 

La cita de Gandia serà Lliga de Clubs i Autonòmic Universitari

Després que la setmana passada el món del triatló a la Comunitat Valenciana s’haja encetat en la present temporada amb la cita de Peníscola, de llarga distància, arriba el moment per al carrusel de triatlons sprint.

Platja de Gandia

El primer en obrir la caixa dels trons és el triatló Platja de Gandia, un clàssic entre els clàssics que enguany és, a més, Lliga de Clubs Caixa Popular i Campionat Autonòmic Universitari.

Neoprè

La cita serà el diumenge, 9 d’abril, en horari matinal (9.30h) i amb una aigua fresca que obligarà a l’ús del neoprè a tots els participants. Encara que la decisió final sempre és dels jutges, en este principi del mes d’abril la temperatura del Mediterrani continua sent fresca.

Recorregut

El recorregut, els habituals 750m de natació, 20km de ciclisme i 5km de córrer.

De participants, un màxim de 800, perquè tot i que en són 515 de Lliga de Clubs, 185 en Open y 100 per al Campionat Universitari, hi ha una llista d’espera que l’organització obrirà segons les previsions amb què treballa.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »