Doble rescat al Montgó i a la Vilavella

Tres dones senderistes són ateses pels nostres equips d’emergències

Foto: 

 

Doble actuació este cap de setmana dels nostres equips d’emergències que hagueren d’actuar per atendre dos dones senderistes que es perderen quan estaven fent una ruta pel Montgó a Dènia, i una dona que es fa lesionar quan estava fent senderisme a la Vilavella.

Muntanya segura a Setmana Santa


Perdudes al Montgó

L’actuació més destacada va ser al migdia al Montgó, on un equip del Grup de Rescat de Bombers d’Alacant hagué d’intervindre per ajudar a dos senderistes angleses que estaven fent una ruta de senderisme per esta coneguda muntanya de la Marina. 

Les dos xicones s’havien desorientat sense que tingueren possibilitat de trobar el camí per elles mateixa pel seu desconeiximent de l’àrea, i en estar a una zona de dificil accés.

L’operatiu es va posar en marxa poc després de les 4 de la vesprada, i en ell va intervindre un helicòpter que va ser el que va traslladar a les dos senderistes fins el parc de Dènia, segons informava el propi Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant al seu compter de Twitter.

Caiguda a la Vilavella

També este diumenge hagué d’intervindre un equip de bombers de la Plana Baixa, integrants del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló per atendre una senderista que havia patit una caiguda quan estava fent una ruta a la Vilavella.

La dona es va lesionar el peu, motiu pel qual no podia caminar i els bombers hagueren de fer servir la llitera per poder traslladar-la.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat a la Puebla de Sanmiguel | SLA - […] Doble rescat al Montgó i a la Vilavella […]
  2. Rescat a Benicàssim | SLA - […] Doble rescat al Montgó i a la Vilavella […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »