Una gimnasta en el Trail

Patri López Vicedo guanya la MaMoVa amb victòria d’Ismael Razga en homes

Fotos: TriPixelSport

Passen els anys però no pesen les cames. Ni fallen les forces, ni l’esperit. Aquell esperit que amb només 5 anys la va fer començar en l’esport en la gimnàstica rítmica, arribant a ser campiona provincial. I que des de fa uns anys l’ha dut a disfrutar de la muntanya, especialment en el món del Trail.

De la gimnasia rítmica al Trail


La corredora valenciana Patri López Vicedo (CEM Corresendes Xeresa) va tornar a demostrar el seu potencial imposant-se a la VII MaMoVa,  inscribint el seu nom amb altres corredores de gran nivell guanyadores també a Andilla com ara Raquel Martínez, Pilar Raro, Silvia Miralles o Tere Nimes.

L’avís de Raquel


«Quasi que vols morir-te…»

«Ha estat molt dur… perquè quan ja penses que ja has arribat arriben els tallafocs i quasi que vols morir-te» explicava en meta Patri López Vicedo, que va acabar fent en meta un temps de 05:16:01, després de mantindre una bona lluita en els 42 km 4600+ amb Olga García segona amb 05:19:33 i amb Clara Rada (Mur i Castell-Tuga) tercera amb 05:23:25

«Ha estat molt dur… perquè quan ja penses que ja has arribat arriben els tallafocs i quasi que vols morir-te»

Amb la victòria d’ahir a Andilla, Patri afegeix la MaMoVa al seu llarg curriculum on compta ja amb victòries com la Monduber Ultra Trail, Perimetral Benissa, KV Gandia… i experiències increibles com ara la TransAlpine Run o la 4 K Vall d’Aosta.

Ismael Razga en homes

En categoria masculina la victòria va estar per a Ismael Razga (Salomon Team) el principal favorit de la prova que ha acabat establint un temps de 03:43:41. El pòdium l’han completat dos dels nostres corredors més en forma esta temporada: Javi Soriano i Ezequiel Cuesta, vencedors recentment a proves com l’Ultra Trail de Yecla o Trails Nogueruelas.

El corredor de la Font de Figuera Javi Soriano Revert (Like Sport Lurbel) ha acabat segon baixant també de les 4 hores i fent un temps de 03:57:16, mentre que Ezequiel Cuesta (Mur i Castell-Tuga) va fer un temps de 04:01:16.

Una victòria per cabut

Nogueruelas continua parlant valencià


Fred i calor

Van ser els més forts dels 350 corredors que formaren una marató que es va fer dura pel terreny i per l’oscil.lació tèrmica ja que dels 0ºC de l’eixida es van passar als vora 20 ºC en línia de meta.

Rècord a la 21 km

En la mitja marató victòria i rècord per a Marita Nygard (Opptur Motbakkeklubb) que va parar el crono en 02:08:44, per davant de Vanessa Benavent segona en meta tot i rebaixar també el seu temps, record fins el moment, amb Sara Pérez tercera.

En homes la victòria va ser per a Iván Sáiz (Corremón Trail) amb 01:47:10, per davant d’Alberto Pamblanco (Tripuçol) 01:50:33 i Fran Hinojos (Superatesport.com) 01:51:40.

La MaMoVa continúa creciendo

L’avís de Raquel


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Resultados 08 y 09 de Abril | Marc Bañuls - […] Mas info […]
  2. Una setmana d’aventura | SLA - […] Una gimnasta en el Trail […]
  3. La MAMOVA vuelve a su esencia | Sense Límits Aventura - […] Una gimnasta en el Trail […]
  4. Històries SLA 2017 | Sense Límits Aventura - […] Una gimnasta en el Trail […]
  5. Dia de la Dona… aventura | Sense Límits Aventura - […] Una gimnasta en el Trail […]
  6. La Mamova serà Autonòmic de Marató per Muntanya | Sense Límits Aventura - […] Una gimnasta en el Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »