Aguayo guanya en l’aigüa

Victòria d’Emilio Aguayo en el XI Triatló Platja de Gandia per davant de Víctor Benages i Ramón Ejeda

Foto: Fed. Triatló

Primera cita amb l’aigüa i primera victòria per a Emilio Aguayo (CDM Avant Moncada). El tauró de Moncada va obrir este cap de semana la temporada de triatlons a la Comunitat Valenciana amb una victòria de nivell per davant de Víctor Benages (CT Huracán Moncada) i de Ramón Ejeda (Tricanet d’En Berenguer) que completaren un gran pòdium.

L’inici

La victòria es va definir en el segment final de carrera a peu, on els 3 integrants del pòdium arribaren separats per pocs segons. Com ja és habitual, Benages, va eixir el primer de l’aigua, amb 17 segons respecte Aguayo i 27 respecte de Ejeda, que retallava temps en una ràpida T1.

La bici deixava la màxima igualtat entre Aguayo i Benages, que afrontaven la carrera a peu junts, i ahi és on Aguayo va imposar la seua fortalesa davant Benages ja recuperat de les seues dolències, però encara falt de ritme de competició.

En meta

A la fi, victòria per a Emilio Aguayo amb un temps de 00:57:24, amb Víctor Benages segon amb 00:58:44 i Ramón Ejeda completant el pòdium amb 00:59:07. Completaven el top 5, baixant també de l’hora Diego Robles (CDM Avant Moncada) i Miguel Fernández (Tutriatlon).

En dones

En categoria femenina la victòria va ser per a la ucraniana Sofiya Pryyma (Bicicletas PinaTritoledo) amb un temps de 01:05:36, per davant de la francesa Morgan Branchoux (CT Huracan Cultbikes) amb 01:06:51 amb Noelia Juan Pastor (CEA Bétera) completant tercera amb 01:08:19 sumant un altre pòdium després del que va aconseguir passat cap de setmana al Campionat d’Espanya de Duatló a la Vall d’Uixó.

LLIGA CLUBS

La prova a Gandia formava part també de la Lliga de Clubs Caixa Popular que en categoria masculina va anar a parar per al CDM Avant Moncada per davant del Tripuçol i el CT Huracan Cultbikes, mentre que en categoria femenina va ser per al CEA Bétera, per davant del Tripuçol i el Laboratorio Sys.

UNIVERSITARI PER A UA TRIATLON

El XI Triatlón Platges de Gandia acollia també el Campionat Autonòmic Universitari que va anar a parar a mans del UA Triatlón que va dominar la competició tant en categoria masculina com en categoria femenina.

En homes el UA Triatló va copar les 3 primeres places amb Luka Paliska, Javier Magallón i Jorge Brizuela, i en dones les dos primeres places d’Andrea Fernández i Ana Almer també van ser del UA Triatlón amb Cristina de la Torre (UPV) completant el pòdium femení universitari.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Aguayo guanya en l’aigüa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »