Campions de solidaritat

L’equip de Carlos Pascual, Vicente Juan García i Antonio Pérez guanya per tercera vegada consecutiva el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi 

Més de 1200 persones participen a la cinquena edició del Trail Solidari

Canvi de noms, canvi de companys, canvi de recorregut… però mateixa filosofia: córrer per muntanya sent solidaris en equip i sent solidaris amb la societat. I per tercer any consecutiu, l’equip liderat per Carlos Pascual, Vicente Juan García i Antonio Pérez, esta volta baix el nom del Corremón Trail, han aconseguit la victòria a la V Trail Solidari Ciutat d’Alcoi.

Més de 1200 persones prengueren l’eixida al doble repte: la carrera per equips amb els sus 51 km 2300+ amb la condició de correr tots junts, i la marxa senderista de 26 km. En els dos casos, recorrent el Parc Natural de la Serra de Mariola amb el Montcabrer i els seus 1390 metres d’altitud com a punt de pas més destacat.

Entre els 700 corredors i 500 senderistes que esgotaren les inscripcions el mateix dia que s’obriren, els més ràpids van ser, per tercer any consecutiu, Carlos Pascual, Vicente Juan García i Antonio Pérez, els corredors de Cocentaina, de Villena i de Muro d’Alcoi, ben coneixedors del terreny, que esta volta conformaren equip amb José Esteban Martínez Tecles.

Emoció màxima

La prova va estar molt disputada en una lluita molt tancada amb els integrants del Trivici Team (Roberto López, Vicente Gandia, Antonio Fuentes, Agustín Martínez) als que només pogueren aventatjat en 2 minuts en la línea de meta.

«Va estar una prova molt disputada» explica Carlos Pascual. «Una victòria molt treballada i amb emoció fins a la línia de meta» indica.

Foto: Rafa Romero

Lluita amb el Trivici

«Coronarem els primers al Montcabrer però d’ahí al final anàrem alternant el liderat amb els del Trivici. No va ser fins la part de Bartxell on vam poder distanciar-se un poc d’ells, però a l’últim avituallament de nou els teniem damunt i haguerem d’unir-se tot l’equip a ritme per arribar junts a meta».

En dones…

En categoría femenina la victoria va ser per a l’equip de YO FLIPOOO de (Leticia Miralle,s Nuria Orta, Laura Grau, Silvia Alos) que feren un temps en meta de 07:40:12, aconseguint la victòria per davant del TIRITITRAIL (Begoña Muñoz, Vanessa Masià, Noelia Viñedo, Lorena Padilla).

ESTRATEGIA

Eixa unió que proclama com a gran valor el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi va ser la clau per poder arribar primers a meta.

«La unió de l’equip, cuidar-se, estar pendents de que ningú punxe i sobre tot en la segona part del recorregut estar més units per afrontar una part final en què el cansament pot passar factura» assegura Carlos Pascual, que ha repetit eixa fòrmula amb Les Llebres al 2015, el Trail and Climb al 2016 i ara amb el Corremon Trail al 2017.

La unió com a concepte i una estratègia ben marcada. «Nosaltres duem un ritme constant dirant tota la prova. Pujant marque jo el ritme que sé mesurar bé i baixant no ens deixem caure a saco com poden fer altres equips perquè després en pla i pujades tornem a recuperar terreny, però mantenint ritme havent estalviant forces en les baixades que tant castiguen» 

LA MILLOR EDICIO

«La de 2017 ha estat sens dubte la millor edició del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi» explica Paco Fuster, un dels responsables de l’Associació + que un Trail, associació que ha aconseguit que en poc de temps que el seu nom siga realitat.

«Es més que un Trail. Hem aconseguit implicar a tota la societat i que siga més que un esdeveniment esportiu un esdeveniment social».

Una activitat que a més, d’ajudar a recaptar diners en la lluita contra el càncer, serveix per a concienciar a la societat.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Campió per sempre | SLA - […] Campions de solidaritat Abr 11, 2017 […]
  2. Una setmana d’aventura | SLA - […] Campions de solidaritat […]
  3. La Penyagolosa Trails més esperada | SLA - […] A més, altres noms destacats com ara el corredor de Rocafort Gabi Valero, guanyador enguany a la UTES Espadán, Ezequiel Cuesta…
  4. “Un dia guanyaré la CSP” | SLA - […] Són Tecles and Tecles, i han vingut per a donar molta guerra. Amb ganes de provar proves diferents de…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »