Un pòdium a la Patagonia

L’alacantina Tere Nimes acaba segona als 145 km de la Patagonia Run a l’Argentina

«Ha estat una experiència única que no oblidaré. A les entranyes de la Patagonia he descobert alguna de les muntanyes més boniques del planeta…»

Quasi a la fi del món arriba el domini valencià en el Trail. Fins a l’Argentina, a San Martín de los Andes, i a una zona tan atractiva com espectacular com és la Patagonia va marxar l’alacatina Tere Nimes (Compressport / Espuña Trail) per a sumar un pòdium a la més llarga de les proves que composen la Patagonia Run, prova que integra la Ultra Trail World Tour, i en la que Tere Nimes ha continuat disfrutant d’eixa droga anomenada Trail

Una droga anomenada Trail

Una experiència inoblidable

«Ha estat una experiència única que no oblidaré» explica Tere Nimes. «Ací a les entranyes de la Patagonia he descobert alguna de les muntanyes més boniques del planeta. També he viscut l’amabilitat i el calor del doble argentí» indicava al seu Facebook.

Altre pòdium de prestigi

Amb el pòdium a la Patagonia Run, Tere Nimes afegeix una altra prova destacada al seu llarg i extens currículum on compta entre d’altres grans fites com ara la victòria a la passada edició de l’Advanced de la TransGrancanaria en este 2017, la CCC del UTMB l’any passat o la TDS del UTMB al 2014.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Un pòdium a la Patagonia […]
  2. Històries SLA 2017 | Sense Límits Aventura - […] Un pòdium a la Patagonia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »