Un campió per sempre

Un emotiu recordatori per a Fran Martínez, el corredor d’Elda que va morir recentment entrenant a Callosa de Segura preparant el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi

Foto: Xavi Terol

Anava a ser el seu primer Ultra Trail. I estava preparant-se per a poder fer-ho. Per a disfrutar dels paratges del Parc Natural de la Serra de Mariola i fer-ho, a més, en bona companyia, dins d’uns dels equips que participaria al V Trail Solidari Ciutat d’Alcoi.

La fatalitat volgué que en un dels últims entrenaments, passat 25 de març, Fran Martínez, d’Elda, patira una caiguda a Callosa de Segura i perdera la vida als 33 anys. Passat dissabte a Alcoi va rebre un homenatge per a recordar la seua figura.

Mor un corredor a Callosa

Campió per sempre

Foto: https://valledeelda.com

»

«Campió per sempre» era el lema que posava al banderí que Paco Fuster, director de la prova, li va fer entrega a Sonia Yañez, la dona de Fran Martínez. Tot acompanyant per un minut d’aplaudiments per a recordar la figura d’este corredor per muntanya que va perdre la vida fent el que més li agradava.

Homenatge

L’homenatge abans de l’eixida, i l’homenatge també en meta on els integrants del Team Flato, els companys amb els que anava a fer la prova María Marí, José Andrés Camarasa i Fran Tenza arribaren després de completar els 51 km 2300+ pel Parc Natural de la Serra de Mariola. 

Fran Martínez va estar present en la seua ment tot el recorregut i també a la meta, on els 3 entraren portant la camiseta amb el dorsal 519 que anava a dur Fran per a poder fer el seu debut a un Ultra Trail. La seua camiseta va creuar la meta. I ell va ser un Campió per sempre.


Més dades:

Campions de solidaritat


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Un campió per sempre […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »