Valencians a pel Campionat d’Espanya d’Orientació

Del 13 al 16 d’abril es disputa a Madrid el CEO2017

Els millors orientadors d’Espanya es reuniran estos dies a Madrid per afrontar els Campionat d’Espanya d’Orientació FEDO 2017. Des de dijous 13 al diumenge 16 d’abril tindrà lloc este campionat a les localitat de Miraflores de la Sierra i Canencia.

Entre els orientadors reunits des de diversos punts d’Espanya hi ha com sempre una ampla representació valenciana que tractarà de repetir els èxits als que ja ens han habituat en els últims anys.

Campions d’Espanya d’Orientació


Els valencians

Entre els nostres aspirants, noms tan destacats com ara Antonio Martínez, Andreu Blanes, Roger Casal, Raúl Sanjuan, Ricardo Iníguez, Luis Milvaques, Emili Sellés, Violeta Feliciano, Alicia Gil, Esther Gil, Ana Camarasa

I representants de diversos clubs com ara el Colivenc Onil, Correcaminos de València, Castelló ADCON, Orientación San Joan d’Alacant, UPV-Orientació, València Orientació, Villena Orientació, CC València, CEAM Ibi, Raidermania d’Elx, Simepierdo Orientación, Verd 3, Alicante Orientació, Skapate Alacant, Castellón CD Dos, Universitat d’Alacant

4 dies de competició

Seran 4 dies de competició, on aniran desenrollant-se totes les modalitats que composen el món de l’orientació a peu.

Així les coses, dijous de vesprada s’encenta la competició amb l’Orientació de Precisió, per a divendres queda la prova de Mitja Distància i la de relleus clàssics, dissabte tindrà lloc la prova de distància sprint i relleus mixtes, i diumenge es tanca el CEO 2017 amb la prova de llarga distància.

Els premis

Totes les proves es disputaran en les localitats de Canencia i Miraflores de la Sierra, a la Sierra de Madrid amb mapes dissenyats per Rui Antunes, José Batista, Viktor Dobretsov i Manuel Jurado, en una prova que organitzen des del club GOCAN Alcalà

En totes les carreres oficials del CEO es premiarà als 3 primers classificats de cada categoria. A més, es realitzarà el càlcul de la classificació per comunitats autònomes d’acord als criteris de puntuació establerts per la normativa.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Valencians a pel Campionat d’Espanya d’Orientació […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »