Un Vía Crucis en BTT

El Club Ciclista La Nucia celebra esta nit de divendres la seua V Kedada Noctuna de Divendres Sant

Res millor que aprofitar estos dies de vacantes per a fer el que més ens agrada. Si es bicicleta, fer pedals. I d’una manera diferent com proposen des del Club Ciclista La Nucia que este Divendres Sant realitzarà la seua ja tradicional Kedada Ciclista que arriba a la seua cinquena edició.

Una processó diferent

Serà una processó diferent… on en volta de ciris hi haurà els frontalts i les llums obligatòries que es recomana per a tots aquells que vullguen participar a esta eixida nocturna que tindrà lloc divendres a les 21:00 h de la nit des del Parking del Pavelló Camilo Cano de la Nucia.

Llums obligatòries

Per davant un parell d’hores en una eixida de dificultat mitjana, amb una temperatura perfecta per a rodar per la nit, per a la que no cal inscriures’s. Ximplement acostar-se a les 21:00 h de la nit i anar preparat amb la bici, les llums i el casc, preparats a viure una nit de passió… per la bicicleta.

Cada volta més fidels

La Kedada Noctuna que organitza el Club Ciclista La Nucia va nàixer com una forma diferent de viure la passió per la BTT i cada any ha anat reunint més fidels. De fet al 2015 hi hagué vora 40 participants, i al 2016 foren pràcticament 60 els que participaren a esta Kedada.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »