Puntuant al Marroc

Els valencians Jesús Gomar i Roberto Sánchez Mantecón completen una bona actuació a la Copa Continental de Triatló a Rabat

Foto: Faceook Triatlón en la UA

Bona actuació internacional de dos dels nostres triatletes més internacionals, siga bona la redundància. Al Marroc marxaven estos dies de Setmana Santa els valencians Jesús Gomar i Roberto Sánchez Mantecón, companys de l’Universitat d’Alacant Triatló, a participanr a la Copa Continentatl de Marroc.

I allà han aconseguit un bon resultat acabant el que fa 4 el de Gandia i el que fa 11 el de Manises, repetint la bona actuació de fa un any també al Marroc, en este cas a la Copa Continental de Larache.

Pòdium de Gomar al Marroc


Gomar, prop del pòdium

Gomar va acabar ben a prop del pòdium i fins i tot va estar lluitant fins els final per la victòria. A la fi el de Gandia va acabar quart amb un temps de 00:57:35, a només 7 segons del primer classificat, el triatleta d’Azerbaian Rostislav Pevtsov, nº 1 del ranking europeu, que va acabar amb amb 00:57:28,

De per mig els francesos Maxime Hueber i Felix Duchamp en segona i tercera plaça. Gomar continua amb el bon nivell que va demostrar recentment a la Vall d’Uixó proclamant-se subcampió d’Espanya de Duatló.

Pòdiums valencians al Nacional a la Vall


Mantecón, prop del top 10

Quant a Sánchez Mantecón, va acabar molt a prop del top 10, fent el que fa 11 amb un temps de 00:58:09, pels 00:58:05 de l’italià Dario Chitti. El de Manises continua en la seua bona progressió des que va passar a competir en categoria elit.

Amb els resultats a esta prova de tercer nivell internacional -després de les Series Mundials i les proves de la Copa del Món-, Gomar i Mantecón acumulen punts per anar millorant la seua posició en el ranking ITU.

El rànking

En estos moments Jesús Gomar ocupa la posició 203 amb 470,81 punts, mentre que Roberto Sánchez Mantecón està el que fa 221 amb  429,58 punts. Són els dos primers valencians d’un ranking on també apareix Javi Lluch en la posició 290 i Emilio Aguayo en la posició 477.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Puntuant al Marroc […]
  2. Triatló a punta de pistola | Sense Límits Aventura - […] Puntuant al Marroc […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »