La Penyagolosa Trails més esperada

Ampla representació de corredors valencians, nacionals i internacionals a la CSP 2017

Sebas, Sánchez Cebrián, Queral i Bernad encapçalen la llista de valencians que lluitaran per la CSP

Més igualtat, més emoció i més nivell en els participants. La Penyagolosa Trails 2017 arriba pròxim cap de setmana a Castelló estrenant la seua condició de prova integrada dins de la Ultra Trail World Tour, i ho fa amb un cartell de corredors autènticament de luxe a nivell internacional, nacional i també dels corredors de la Comunitat Valenciana.

Més enllà de la presència nacional i internacional, la CSP 2017 se presenta com la primera vegada en què anem a poder vore en acció a tots els grans de la nostra terra en distància Ultra Trail.

PUBLICITAT

CSP: estan tots!

Entre els 600 participants que afrontaran divendres 22 d’abril a partir de les 00:00 h els 115 km 5500+ des de Castelló fins a San Joan de Penyagolosa estaran entre d’altres

Serà per tant el moment de comprovar qui és el més fort de tots els nostres corredors en la llarga distància, en una lluita a parts iguals entre l’home i la muntanya, la ment i les cames.

PUBLICITAT

Favorits?

El favorit podria ser Sebas Sánchez, que va vèncer l’any passat la CSP en una renyida lluita amb Remi Queral, i que va dominar durant tot el 2016 la llarga distància guanyant també la Spain Ultra Cup.

Sebas també guanya la CSP

Això sí, Sebas ha estat les últimes setmanes recuperant-se d’una dolència física que arrosega des de la TransGrancanaria i que no li ha deixat rendir al 100%. Víctor Bernad i Remi Queral ja han demostrat les seues opcions a les últimes edicions, i el de Benlloch arriba tal volta més fresc de cames, després d’haver fet uns primers mesos sense carregar-se molt de kilòmetres.

PUBLICITAT

La incógnita

La incógnita és la presència de Miguel Angel Sánchez Cebrián, el señor del Trail que dóna el vot a la llarga distància. 115 km són molt més dels que està habitual el de Petrer, que l’any passat ja va advertir-nos de la seua intenció després de vèncer la Spain Ultra Cup «M».

Enguany, ja va demostrar recentment a la Perimetral de Benissa, primer campionat autonòmic de llarga Distància el seu potencial qguanyant la prova i quedan per davant de Sebas Sánchez.

Sánchez Cebrián guanya el duel de “titans”

PUBLICITAT

Més candidats

La batalla es presenta molt renyida amb la presència també d’altres corredors de la terra que tractaran de fer un bon paper com ara el corredor d’Elda Dani Amat (Marathon Crevillent), vigent campió de la Copa d’Espanya d’Ultra Trails i triple guanyador de l’Últra Trail de l’Aneto, Paco Sáez (Team HG-Aml Sport) top 30 al passat UTMB i a la TransGrancanaria o el corredor de la Font de la Figuera Javi Soriano Revert (Like Sport Lurbel)

A més, altres noms destacats com ara el corredor de Rocafort Gabi Valero, guanyador enguany a la UTES EspadánEzequiel Cuesta (Mur i Castell Tuga), guanyador recentment al Trails NogueruelasAlvaro Barba (Team Sport HG-AML Sport), que va avançant en la seua progressió als ultres com va demostrar a la passada Gr10Xtrem, o José Esteban Martínez Tecles (Like Sport Lurbel), recent guanyador del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi.

Els nostres hauran de lluitar amb l’ampla nòmina de corredors nacionals i internacionals que aspiren també a la victòria com ara el nordamericà Timothy Olson (The North Face), el norueg Didrik Hermassen (Asics), l’escocés Casey Morgan (Compressport Internacional), el japonés Ose Kazufumi (Salomon/Suunto) o l’espanyol Yeray Durán (Buff Pro Team). 

PUBLICITAT

CSP en dones

En categoria femenina també es presenta una CSP apassionant amb la presència de la campiona de l’any passat Mercedes Pila (Team Sport HG-Aml Sport) que està en forma com recentment va demostrar a la Perimetral de Benissa, Gemma Arenas (Dynafit), campiona de la MiM 2016 que dóna el vot també a la llarga distància, i amb la presència de l’italiana Francesca Canepa (The North Face), una de les grans del panorama internacional tot i aquell episodi que va viure amb la desqualificació al Tor des Geants de 2014.

Les nostres opcions

Per part valenciana, tractaran de fer un bon paper i estar prop del pòdium corredores com ara Xari Adrián (Team Sport HG-Aml Sport), guanyadora de la CSP al 2012 i 2013 i que té un comtper pendent amb la CSP després d’aver-se retirat a la passada edició quan estav en situació de fer pòdium.

A més, Belen Agut (CM At-Zenet), que l’any passat va estar a prop del pòdium acabant en quarta posició a la CSP i enguany vé de fer pòdium a la Perimetral de Benissa, Alicia Chaveli (Team Sport HG-AML Sport) amb energies renovades després de passar una dificil temporada, tot i una caiguda recent que li va fer mal a la munyica. No podrà en tot cas reeditar els seus duels amb Sonia Escuriola, una de les grans absents en esta edició de la CSP.

També pendents del rendiment de Carmen María Pérez Serrano (Rompiendo Límites), Marian Bertolo (Mur i Castell-Tuga) top 10 a la passada edició de la TDS o la sempre combativa Yolanda Valiente (Like Sport Lurbel) o Victoria Peris Martínez (Mur i Castell-Tuga) top 10 l’any passat a la CSP.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Enquesta: Qui guanyarà la CSP i la MiM 2017? | SLA - […] La Penyagolosa Trails més esperada […]
  2. Consells de Campions | SLA - […] La Penyagolosa Trails més esperada […]
  3. Els favorits de la MiM i la CSP són… | SLA - […] La Penyagolosa Trails més esperada […]
  4. De Castelló a Winsconsin | SLA - […] La Penyagolosa Trails més esperada […]
  5. Una setmana d’aventura | SLA - […] La Penyagolosa Trails més esperada […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »