Valencians al Campionat d’Europa de Duatló

Noelia Juan, Albinyana, Diego Robles i Ovidi Albert entre els integrants de la selecció espanyola per al Campionat a Soria

Ampla representació dels triatletes de la Comunitat Valenciana a la llista de la selecció espanyola de Duatló que representarà oficialment el nostre pais als Campionats d’Europa de Duatló que pròxim 29 i 30 d’abril tindran lloc a Soria que reunirà més de 900 participants arribats de 23 països d’Europa.

PUBLICITAT

La quarta part

Entre els 24 integrants de la selecció espanyola FETRI en les diverses catégories: junior, sub 23 i elit, contem amb 6 representants que tractaran d’aconseguir un bon resultat. Molt d’ells, arriben a la selecció després d’haver sumat un gran registre als passats Campionats d’Espanya de Duatló a la Vall d’Uixó.

Pòdiums valencians al Nacional a la Vall


PUBLICITAT

Elit i sub’23

La presència més destacada és la de Davinia Albinyana (Diablillos Rivas) que encapçla la representació femenina en categoria elit, entre que en categoría sub’23 és on hi ha una representació més ampla amb la presència de Noelia Juan Pastor (CEA Botera) en dones, i Diego Robles (CDM Moncada) i Ovidi Albert (CT Huracán-Cultbikes) en homes.

Els 3 venen de fer pòdium a la Vall d’Uixó, Noelia Juan sent la segona en categoria absoluta, i Diego i Ovidi, segon i tercer en sub’23.

PUBLICITAT

Junior

A més, a la categoria junior tindrem a Sharon Belen Garcia (Cidade de Lugo Fluvial) i a la també valenciana Claudia Montagut Sanz (CEA Bètera).

PUBLICITAT

CELESTINO FERNANDEZ ALS GGEE

El Campionat d’Europa de Duatló es disputarà a Soria el cap de setmana del 29 i el 30 d’abril, i a més dels duatletes valencians integrants de la selecció espanyola hi haurà altres duatletes de la nostra terra dins dels grups d’edat.

Entre d’altres estarà el duatleta de Puçol Celestino Fernández (Cidade de Lugo Fluvial) que participarà en els grups d’edat de 30 a 34 anys i eixirà amb el dorsal 1.

Celestino tractarà de repetir els bons resultats aconseguits als últims anys on va ser segon en el seu grup d’edat als europeus a Alcobendas i l’any passat primer en tots els GGEE al Mundial d’Avilés.

Fernández and Fernández, Societat il.limitada


Compartir aquesta notícia a

4 Comentaris

  1. No es nada pero con Sharon solo habéis acertado en el nombre. Lo mismo os interesa informaros un poquito, a alguno le ha jugado una mala pasada el subconsciente.

    Escriu una resposta
  2. En primer lugar me parece muy fuerte y de muy mal gusto que se digan los podium del Campeonato de España de Duatlon y no se ponga a Sharon García Carrera que se alzó con la plata en la categoría Junior que no es de Denia sino de Picassent y que no milita en el Ferrol desde hace dos temporadas sino en el CT Ciudade de Lugo Fluvial.

    Saludos

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Valencians al Campionat d’Europa de Duatló […]
  2. La selecció valenciana, als Nacionals | Sense Límits Aventura - […] Valencians al Campionat d’Europa de Duatló […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »