Adell torna a la MiM

El corredor d’Albocàsser, guanyador al 2013, principal opció valenciana a la Marató i Mitja 2017

«Ho recorde com si fora ahir. Per a mi eixa victòria de la MiM va ser un moment molt bonico. Encara recorde l’ovació que em vaig dur quan entrava tota la recta de meta…».

Fa 4 anys però és com si el temps no haguera passat. Records inesborrables els que va viure en aquell mes de maig de 2013 on per moment va somniar en trencar el rècord de Vicent Calvo. Ara, Cristóbal Adell (La Sportiva Spain) torna a la MiM. I ho farà lluint el dorsal número 1, amb la responsabilitat que això comporta.

Més madur

Torna Cristóbal Adell a la MiM i ho fa de forma diferent. Més madur no tant per l’edat com per les vivències que ha afrontat en estos 4 anys on li ha tocat viure l’altra cara de l’esport: les malalties i les lessions que durant el 2014 no li deixaren rendir al seu nivell.

“Vaig arribar a pensar que ja no podria rendir com a corredor de muntanya com ho feia abans” reconeixia després d’haver-se retrobat a la victòria a la MABO 2015, una vegada superada una mononucleosi que li va llevar les forces. Només per uns mesos. Perquè després arribaren més victòries com la que al 2016 va tindre a la Cursa per Muntanya de Vistabella o participacions destacades a l’Ultra Pirineu amb doble top 10.

Més obligacions

Torna Cristóbal Adell a la MiM i ho fa de forma diferent. Amb les obligacions que imposa el treball i sense tindre ara tant de temps per a poder entrenar i disfrutar per la muntanya vivint eixa sensació de llibertat. «Eixe moment d’estar tú i la muntanya. Eixa soletat m’agrade».

I sabent que la MiM serà la seua última gran carrera abans d’afrontar la carrera de la seua vida pròxim més de juny. 

La carrera más especial de Adell


Molts rivals

Torna Cristóbal Adell a la MiM i és la principal opció dels nostres corredors. Però no es considera favorit. «Enguany hi ha molt de nivell» reconeix el d’Albocàsser que haurà de lluitar entre d’altres el seu company de club Miguel Caballero (La Sportiva), recent guanyador del campionat d’Espanya de Trail RFEA on Adell va acabar en sisena posició;

A més estarà també Santi García Soria (Corremón Trail), que ha fet pòdium en les seues cinc participacions a la MiM, Manuel Merillas (Amix Performance), vigent campió d’Espanya de Carreres per Muntanya FEDME, Albert Pujol (Team Sport HG-AML Sport), guanyador enguany de la TransGrancanaria, o Iván Ortíz (Gironbike Cantina Zapata), doble campió de la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya FEDME.

En la memòria

Torna Cristóbal Adell a la MiM i ho fa conscient de les seues limitacions. Però en el record del que ara fa 4 anys va ser un dels seus moments més emotius a la muntanya.

MES VALENCIANS

La presència de Cristóbal Adell és la principal opció valenciana de lluitar per la victòria o estar prop del pòdium, però hi ha més corredors que com sempre afronten la MiM com la gran cita de l’any.

Entre d’altres el seu amic Juanan Ruiz (CM Vistabella), l’incombustible corredor de Vila-real, així com Fernando Ruiz (Elite Cementos) guanyador en 8 ocassions de la Marxa de Borriol o Abel Abad (Mur i Castell-Tuga).

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Enquesta: Qui guanyarà la CSP i la MiM 2017? | SLA - […] Adell torna a la MiM […]
  2. Consells de Campions | SLA - […] Adell torna a la MiM […]
  3. Els favorits de la MiM i la CSP són… | SLA - […] Adell torna a la MiM […]
  4. A la sisena… victòria! | SLA - […] Adell torna a la MiM […]
  5. De Castelló a Winsconsin | SLA - […] Adell torna a la MiM […]
  6. Un Caballero a la MiM | SLA - […] Adell torna a la MiM […]
  7. Una setmana d’aventura | SLA - […] Adell torna a la MiM […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »