Una Comunitat d’Orientadors guanyadora

El balanç dels Campionats d’Espanya d’Orientació més enllà de les victòries en categoria elit, per José Barberà

Passat cap de setmana 14-16 d’Abril es van viure moments de gran intensitat d’Orientació als Campionats d’Espanya absoluts. Lluita molt competitiva a punts en cada prova amb catalunya i finalment l’ultim dia en la llarga distancia tot es va decidir per le 5 de 6 medalles possibles a les categories d’Elit.

En el cap davant i com a Cap i casal tenim al club guanyador del campionat d’Espanya de clubs que va ser el Centre Esportiu Colivenc, però tenim mes equips i mes corredors a la comunitat que tambe van ser decisius per la victoria final a punts de la Comunitat Valenciana.

Pluja de medalles als Nacionals d’Orientació


 

PUBLICITAT

Milvaques, triple pòdium

Volem destacar en individual el esforç demostrat per els jovens i veterans amb noms propis. La categoria Homes 20 a Luis Milvaques (Correcaminos) que ha aconseguit 3 medalles individuals (dos medalles d’or i una plata).

En propies paraules de Luis «han estat 4 mesos de treball durs, de treball constant… tot i tindre una lesió he seguir esforçant-me als entrenamiento en la Blume, a Madrid, coneixer-me a mi mateix per a patir i disfrutar als entrenaments».

PUBLICITAT

Sellés, 5 medalles

El veterà Emili Selles (CE Alcoi), conegut també al món del Trail, va aconseguir també triple pòdium (una medalla d’Or i dos plates), pòdiums que a més va ampliar amb els aconseguits en els equips de veternans masculins en relleu clàssic i el de mixtes, sumant altres dos medalles d’or.

L’equip de veterans masculins composat per 3 corredors: Emili Selles (Centre Excursionista d’Alcoi), Enric Regidor (Valencia Orientación) i Sergio Aranda (Verd3) eixia com el segon equip de la comunitat perque l’altre equip va ser un equip campiÛ de relleus en darreres ocasions i eixia com a favorit.

La primera posta del relleu la va fer Sergio Aranda i les sensacions eren mes o menys habituals al canvi de posta eren (8ens). La remuntada increible va ser feina de Enric Regidor que va portar al canvi del relleu amb Emili al lloc (5ens).

L’empenta i la il.lusió d’Emili va contagiar a la resta de l’equip per aconseguir la medalla d’Or a la línia d’arribada aconseguint una direncia de 46 segons en el segon equip i 1 minut 18 segons amb l’equip favorit de la comunitat. Va ser una primera sorpresa emocionant.

PUBLICITAT

Futura mare i campiona

L’equip del relleu mixte compost per 4 participants: Natalia Gurchencova (Universitat d’Alacant), Emili Selles (CE Alcoi), Roger Casal (CE COlivenc) i Esther Gil (CE COlivenc). 

Vaig parlar amb Natalia abans de la prova i La il.llusió que portava Natalia a més de conèixer la seua seguretat en un equip guanyador era penjar-se l’or al coll on encara no havia tingut possibilitat de forma individual.

En aquest equip era el seu estat com futura mare i ens demostra a tots que també es pot ser campiona d’Espanya i en plena forma física esperant un fill, a més con la primera millor posta.

PUBLICITAT

Resumint

Tots els punts individuals i d’equip sumen, però el relleu mixte en general va ser un handicap per a la Comunitat Valenciana els errors que van tindre els equips seniors i alguns més de joves i veterans va fer que per comunitats Catalunya recuperara punts.

Tot i això l’utima jornada del diumenge 16 de llarga distancia va ser decisiva per als nostres i els corredors d’Elit del Colivenc van demostrar perque es el millor club d’Espanya d’Orientació sumant 5 medalles de les 6 posibles a la categoria d’Elit

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Una Comunitat d’Orientadors guanyadora […]
  2. Última parada: La Font de la Figuera | SLA - […] Una Comunitat d’Orientadors guanyadora […]
  3. Rècord del món d’Orientació amb accent alacantí | Sense Límits Aventura - […] Una Comunitat d’Orientadors guanyadora […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »