Una casa al Penyagolosa

La corredora de la Vall d’Uixó Xari Adrián afronta la CSP amb la voluntat de llevar-se l’espina de l’any passat

«Li tinc ganes a la CSP, estic molt motivada. L’any passat vaig arribar molt justa de kilòmetres i no vaig poder rendir com volia. Tot i això, al km 100 estava en llocs de pòdium i em vaig bloquejar i em va tocar retirar-me».

Eixa retirada a la CSP l’ha perseguit tots estos mesos a Xari Adrián (Team HG-AML Sport), a qui l’any passat no li van fallar tant les forces com el cap. «Quan el cap i les cames diuen que no hi ha que fer-los cas».

PUBLICITAT

Canvi de perspectiva

Xari ha viscut uns mesos de Trail de forma diferent en què li ha donat temps a viure experiències també diferents com la que va tindre al Tor des Geants passat setembre. “Tor des Geants ha sigut un abans i després de la meua vida esportiva. M’ha canviat la perspectiva de moltes coses”

“Ja era hora que se’ns reconeguera”


PUBLICITAT

Com una segona casa

Amb eixa nova perspectiva Xari afrontarà la CSP 2017 a una muntanya que coneix ben bé. “El Penyagolosa és com la meua segona casa” diu. “Per a mi el Penyagolosa és especial, no sé com explicar-ho. M’ha donat moltes coses bones»

PUBLICITAT

3 MiM + 2 CSP

Allà al Gegant de Pedra va viure un dels seus millors moments com a corredora. El Campionat d’Espanya d’Ultra trail al 2014. “El vaig disrutar de principi a fi, guanyant a casa”. Allà ha guanyat 2 voltes la CSP i 3 voltes la MiM. I este cap de setmana tractarà de reconciliar-se amb la CSP.

Les rivals

No ho tindrà fàcil que les rivals són de nivell. Tant les nacionals (Mercedes Pila o Gemma Arenas), les internacional (Francesca Canepa) o les altres corredores de la terra que aspiren també a fer un bon paper. (Belen Agut, Alicia Chaveli, Carmen María Pérez Serrano, Marian Bertolo…). Entre elles estarà la corredora de la Vall. «Anirem a la CSP a donar-ho tot».

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Enquesta: Qui guanyarà la CSP i la MiM 2017? | SLA - […] Una casa al Penyagolosa […]
  2. Els favorits de la MiM i la CSP són… | SLA - […] Una casa al Penyagolosa […]
  3. Consells de Campions | SLA - […] Una casa al Penyagolosa […]
  4. Un Caballero a la MiM | SLA - […] Una casa al Penyagolosa […]
  5. De Castelló a Winsconsin | SLA - […] Una casa al Penyagolosa […]
  6. A la sisena… victòria! | SLA - […] Una casa al Penyagolosa […]
  7. Una setmana d’aventura | SLA - […] Una casa al Penyagolosa […]
  8. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Una casa al Penyagolosa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »