Els favorits de la MiM i la CSP són…

Resultat de les votacions a l’enquesta de Sense Límits Aventura de les proves de Penyagolosa Trails 

 


La senda i el camí cap al Santuari de San Joan de Penyagolosa seran els que dictaran sentència, però en estés hores prèvies tot el món fa els seus pronòstics i te els seus favorits respecte de qui seran els guanyadors de la VI CSP amb els seus 115 km 5500+ i XIX MiM amb els seus 63 km 3045+.

I després de quasi 600 vots en poc més de 24 hores, estos són els resultats de les votacions a l’enquesta Sense Límits Aventura.

Enquesta: Qui guanyarà la CSP i la MiM 2017?

PUBLICITAT

CSP: Sebas Sánchez i Gemma Arenas

Els dos favorits segons les votacions populars són Sebas Sánchez (Team HG-Aml Sport) guanyador de la passada edició de la CSP i Gemma Arenas (Dynafit) guanyadora l’any passat de la MiM.

En el cas dels homes la votació ha estat molt igualada. Sebas ha rebut el 21,35 % dels vots i és l’únic candidat que ha superat el 20%, però la resta de vots ha estat també molt repartit amb altres corredors com ara Víctor Bernad (Team HG-Aml Sport) que ha rebut el 16’29%, el nordmaericà Timothy Olson (The North Face) que ha rebut el 13,48% amb Remi Queral (Team HG-AMl Sport) i Miguel Angel Sánchez Cebrián (Like Sport Lurbel) completant el top five amb el 11,24% i 10’67% dels vots, tot i que Miguel Angel Sánchez Cebrián serà finalment baixa per lesió, en el que anava a ser el debut a la CSP després d’haver guanyat l’any passat la MiM.

En el cas de les dones el favoritisme de Gemma Arenas és més clar rebent el 32% dels vots, amb Xari Adrián (Team HG-Aml Sport) en segona posició amb el 17,6% i Belén Agut (Cm At-Zenet) tercera amb el 12%. El top 5 el completent la vigent campiona de la CSP Mercedes Pila amb el 9,6% i l’italiana Francesca Canepa amb el 7,2%.

PUBLICITAT

MiM: Adell i Azara

A la MiM les votacions encara ho tenen més clar. Cristóbal Adell (La Sportiva) i Azara García de los Salmones (Yaniro-Tuga Active Wear) són els grans favorits per davant dels altres 1500 participants.

Adell genera molta expectació en la seua tornada a la MiM on ja va vèncer al 2013. Se’n du quasi el 50% dels vots, ja que el 48,18% dels que heu participat a l’enquesta creieu que el d’Albocàsser és el principal favorit molt per davant del seu company de club Miguel Caballero amb el 16,06%.

En dones Azara és la favorita per al 40% dels que haveu votat, mentre que un 33,33% aposteu per Laia Cañes (Team HG-AML Sport), buscant el més alt del pòdium després de ser 5 vegades segona

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »