Un Caballero a la MiM

Victòria per a Miguel Caballero després d’un gran mà a mà amb Cristóbal Adell

Cristian Callau i Abel Abad acaben en el top 5 de la XIX Marató i Mitja

 

Foto: @CarrerasMontana

Un duel dels que serà recordat. La MiM 2017 ens ha deixat una edició per al record amb un gran mà a mà entre dos companys d’equip a La Sportiva Spain: Miguel Caballero i Cristóbal Adell que finalment s’ha decantat per al primer, amb un temps de 05:22:08, pels 05:30:03 d’Adell que per moments enshavia fet somniar amb una nova victòria. El pòdium l’ha completat Iván Ortíz (Gironbike Cantina Zapata) amb 05:31:37


PUBLICITAT

Un gran duel

Tornava a la MiM i això sempre era motiu d’expectació. Ho demostrava l’atenció mediàtica que havia generat Cristóbal Adell en la seua tornada a la prova que el va consagrar al 2013.

Era un dels favorits, i ha volgut demostrar-ho des del primer moment agafant la responsabilitat de liderar la prova. En companyia de Cristian Callau (Mur i Castell-Tuga) posaven un ritme molt fort en els primers kilòmetres que els feia anar-se’n els dos en solitari recordant per moment el duel que visquerem recentment a Montanejos.

Així anirien junts el d’Albocàsser i el de la Vall d’Uixó fins arribar a Torroselles, punt en el que s’empinava la muntanya i en què Miguel Caballero, que havia estat reservant forces a una distància prudencial va posar-se per davant.

PUBLICITAT

Tram final decissiu

En un primer moment aguantava Adell al seu company de club, i principal favorit de la prova. Corrent bé junt, bé a una distància inferior al minut.

Però a poc a poc, camí de la Banyadera anava ampliant-se la distància entre Caballero i Adell, i ja en la baixada final quecava clar que la victòria anava a mans del corredor aragonés que repetia victòria baixant el temps que va marcar en 2015.

Caballero i Miralles es reivindiquen a una MiM sense rècord

PUBLICITAT

Callau i Abad al top 5

Entre els corredors valencians, l’actuació més destacada ha estat la de Cristóbal Adell, que entraba en San Joan del Penyagolosa 8 minuts després de Caballero, però hi ha que resenyar també la bona actuació de Cristian Callau que cedia en els kilòmetres finals davant Iván Ortiz i acabava quart, molt a prop del pòdium amb 05:33:40 pels 05:31:37 d’Iván Ortiz.

El seu company de club i conveí Abel Abad (Mur i Castell-Tuga) completava també una gran MiM acabant en cinquena posició amb un temps de 05:40:37.

Ruiz, Colom i Mallenco

Dins del top 10 més representants del trail valencià com ara Fernando Ruiz (Elite Cementos) que ha acabat el que fa 7 amb un temps de 05:48:38, demostrant que coneix perfectament les muntanyes de Castelló, seguit de ben a prop per Daniel Colom (CM Gr33) que ha acabat el que fa 8 amb un temps de 05:51:44 amb César García Mallenco, el corredor d’Onda que ha completat el top 10 amb un temps de 06:00:43.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. A la sisena… victòria! | SLA - […] Un Caballero a la MiM […]
  2. De Castelló a Winsconsin | SLA - […] Un Caballero a la MiM […]
  3. L’autonòmic CxM més igualat | Sense Límits Aventura - […] lista de corredors que conformen una lista d’autèntic luxe entre la que trobem també a Cristóbal Adell (CM Vistabella)…
  4. Compte enrere per a Penyagolosa Trails | Sense Límits Aventura - […] Un Caballero a la MiM […]
  5. Una Penyagolosa Trails de rècord | Sense Límits Aventura - […] Un Caballero a la MiM […]
  6. Coneix el Mundial de Trail a Castelló | Sense Límits Aventura - […] Un Caballero a la MiM […]
  7. VIDEO: El Mundial de Trail al detall | Sense Límits Aventura - […] Un Caballero a la MiM […]
  8. MiM i CSP, més enllà del Mundial de Trail | Sense Límits Aventura - […] Un Caballero a la MiM […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »