Rescat al barranc de l’Infern

Una senderista de Tavernes va fracturar-se una cama en patir una caiguda

Foto: LinkAlicante

PUBLICITAT

Nova actuació dels equips de rescat en este cap de setmana de Pasqua. Una senderista de 54 anys ha estat rescatada passat dissabte quan estava fent una ruta pel Barranc de l’Infern, una de les zones més atractives de la Comunitat al terme municipal de la Vall de Laguar, considerada per alguns com la catedral del senderisme.

PUBLICITAT

Caiguda i fractura

La dona, resident a Tavernes de la Valldigna, estava fent la ruta integrada an un grup de 7 senderistes i va patir una caiguda quan estava prop de la Font de Reinós. La caiguda va tindre com a conseqüències una fractura a la cama que li impedia poder continuar.

PUBLICITAT

Trasllat en helicòpter

Poc abans de les 12 h es va donar avís i fins a la zona es van desplaçar integrants del Grup de Rescat dels Bombers de la Diputació d’Alacant que en comprovar la possible fractura de tibia i peroné traslladaren a la dona en helicòpter fins a Dènia, on una ambulància va traslladar-la fins a un centre sanitari.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat a Bèrnia | SLA - […] Rescat al barranc de l’Infern […]
  2. Rescat a Traiguera | SLA - […] Rescat al barranc de l’Infern […]
  3. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Rescat al barranc de l’Infern […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »