Rescat múltiple d’escaladors atacats per gavines

5 escaladors hagueren de ser atesos a Calp per la Creu Roja amb un rescat aquàtic

Foto: http://comunitatvalenciana.com/imagen/altea/escalada-en-morro-de-toix

Com si de la pel.lícula de Hitchcock es tractara. Però sense malicia. En la vesprada d’esta diumenge s’ha viscut una situació inusual al Morro del Toix al terme municipal de Calp on un grup de 5 escaladors ha estat atacat per unes gavines, situació que ha obligat a que foren rescatats per la Creu Roja.

PUBLICITAT

El grup de joves estava practicant escalada al Morro del Toix, en el límit entre els termes municipals de Calp i Altea, una de les zones d’escalada més atractives al costat de la mar, en companyia del Penyal d’Ifach.

PUBLICITAT

Clavant la ma en un niu

Segons fonts de la Creu Roja que arreplega el Diario Información, sembla que un dels escaladors ha clava de forma involuntària la mà en un ni de gavines, fet que ha provoca la reacción de les aus, que tot i que no els han provoca ferides, si els han impedir continuar escalant a la zona.

PUBLICITAT

Una vegada no podien continuar escalan l’única eixida que els quedava era per via marítima. Després de donar l’avís cap a les 16:00 de la vesprada, fins a la zona s’ha desplaçat una embarcació de Salvamento Marítim de la Creu Roja LS Tabarca que els ha pogut traure sans i estalvis.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat al barranc de l’Infern | SLA - […] Rescat múltiple d’escaladors atacats per gavines […]
  2. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Rescat múltiple d’escaladors atacats per gavines […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »