Doble pòdium de BTT

Cristobal Aguilar i Iván Díaz Buj fan doblet este cap de setmana amb pòdiums a Cofrentes, Utiel i Navajas

A falta de un que siguen dos. Com els donuts. Doble pòdium de BTT el que hem viscut este cap de setmana i elevat al quadrat perquè han estat dos dels nostres bikers Cristobal Aguilar (The Bike Run) i Iván Díaz Buj (Cult Bikes) els que han repetit pòdium aprofitant que entre dissabte i diumgenge hi havia un fum de proves per les nostres terres.

PUBLICITAT

Doble victòria

El doblet perfecte el va fer Iván Díaz amb victòria dissabte a la marxa BTT de Cofrentes i victòria diumenge a la marxa BTT a Utiel.

El biker de Vinarós que ja fet alguna que altra exhibició pareguda als últims anys va tindre forces suficients com per a acabar primer dissabte a la Marxa BTT de Cofrentes que va reunir a vora 200 participants. Iván va fer els 45 km del recorregut baixant de les dos hores (01:58:11) un minuto per davant d’Aitor Escobar (Mutua Levante Ginestar) i de Cristobal Aguilar (The Bike Run).

I per a diumenge, tocava la XVII Marxa BTT d’Utiel on Iván va vèncer de nou tot i el cansament del dia anterior. En esta ocassió va fer la distància també marató en un temps de 02:04:30, per davant de Xavi Calaf (BH Concept Valencia) i de Jorge Gómez Mora (Velos Ivai Cd Rope).

PUBLICITAT

Doble pòdium

En el cas de Cristóbal Aguilar, el biker de Meliana va acabar tercer dissabte a Cofrentes, i a l’endemà diumenge va tindre forces suficients com fer a repetir pòdium, en esta ocassió en el més alt del tot, sent primer a la Marxa BTT Rascanya de Navajas.

Aguilar va vèncer amb un temps de 01:49:06 per davant de José Manuel Benito (GD Volata) i de Víctor Hernández Baeta (The Bike Run), afiançant el seu liderat al Circuit BTT Alto Palancia després de la victòria que va aconseguir a la prova inicial a Castellnovo.

PUBLICITAT

PREMI SLA 2016 

Iván Díaz Buj ha estat un dels premiats a la passada edició dels Premis Sense Límits Aventura en la categoria de biker més destacat.

Un dandy de la BTT

Un Repóker de BTT

Aguilar sentencia en Chelva


PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Doble pòdium de BTT […]
  2. Una tornada amb ràbia | Sense Límits Aventura - […] Doble pòdium de BTT […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »