Última parada: La Font de la Figuera

El Circuit Trail dels Íbers tanca pròxim diumenge 30 d’abril la seua segona edició amb Juan Martínez com a principal favorit per a dur-se la victòria

I per acabar el circuit… arriba la prova més dura. Pròxim diumenge 30 d’abril tindrà lloc el V Trail de la Font de la Figuera, la tercera i última parada del Circuit Trail dels Íbers, amb l’emoció per vore com queden les clasificación finals amb Juan Martínez (Like Sport Lurbel) com a principal favorit per a dur-se la victòria.

PUBLICITAT

26 km 1400+

Serà la tercera de les proves, després de les disputades a Moixent i a Fontanars dels Alforins, i la més dura amb els seus 26 km 1400+ que dictaminaran sentència.

“Té una duresa considerable” adverteix Javi Soriano. “Les seues pujades són en major part tallafocs, llevat de la tercera pujada que és una senda corrible si s’arriba amb força, d’uns 3 kms, si no, a caminar algún troç”.

PUBLICITAT

El Capurutxo

Eixa última ascensió és la que ens farà passar pel cim del Capurutxo i la seua famosa creu, el punt més alt de la prova i on també ens permet disfrutar de les vistes si el dia acompanya.

“Quan corones l’última pujada, el cim del Capurutxo, el corredor pot contemplar un màgnific paisatge. Pot vore: Montcabrer, Aitana, Benicadell, fins i tot el mar en díes puntuals”.

Sprint Trail i Marxa

També passa pel Capurutxo el Sprint Trail de 14 km 550+ i la marxa senderista, una prova curta que no té molta dificultat tècnica i és ideal per aquells que comencen en el món del Trail.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per al V Trail de la Font de la Figuera de pròxim diumenge 30 d’abril estan obertes a la plataforma de www.multisport.es fins el dijous 27 d’abril. Animeu-vos en qualsevol de les 3 opcions. La història vos espera!

PUBLICITAT

Juan Martinez, Sellés i Gandia…

La victòria al Circuit té nom i congnoms: Juan Martínez. El corredor d’Ontinyent ha guanyat ja a les dos proves disputades a Moixent i a Fontanars dels Alforins i té un marge de 25 minuts respecte del seu immediat perseguidor Alejandro Navarro.

El que no tindrà tan fàcil és repetir la victòria a La Font ja que està confirmada també la presència de Vicente Gandia (Trivici) i d’Emili Sellés (Marathon Crevillent) que a més arriba amb la motivació extra d’haver aconseguit 5 medalles als Campionats d’Espanya d’Orientació disputats esta Setmana Santa a Madrid.

Una Comunitat d’Orientadors guanyadora


PUBLICITAT

Premi per al rècord

A més de definir els guanyadors del Circuit, altre al.licient està en el premi en metàl.lic que es dóna a qui aconseguisca baixar el rècord de la prova, en mans del propi Juan Martínez amb 02:16:19 i Ana Tauste amb 02:55:56, guanyadors de la passada edició.

UNA PROVA D’ALTURA

Per a tots aquells que aneu al V Trail de la Font de la Figuera en les seues 3 modalitats, heu d’estar pendents de la gravació que va a fer-se en el transcurs de la prova.

Des de l’organització ho han preparat de manera que hi haurà una gravació amb drons per a poder obtindre unes imatges espectaculars de tota la zona. Poseu-vos guapos i guapes!!!

PREMIS

A més dels premis per als guanyadors, hi haurà també altres reconeiximents com ara un pernil per a l’equip més nombrós i també un altre pernil per al millor club compatibilitzant el temps dels seus 3 millors corredors.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. V Trail la Font de la Figuera | SLA - […] Última parada: La Font de la Figuera […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »