Un recital de Triatló a Orihuela

Victòria en l’Autonòmic de Triatló de llarga distància per a Gemma Anguera i Emilio Aguayo, que a més va ser pòdium a la Copa d’Espanya

Foto: Facebook Federació Triatló Comunitat Valenciana

Un recital de Triatló… a la casa del poeta. Orihuela va acollir passat diumenge la primera edició del Triatló Orihuela 113 Miguel Hernández i no va defraudar.

Ni per recorregut, ni per participants en les diverses modalitats que es disputaven ni pel nivell de participants, que en el cas del Campionat Autonòmic de Triatló de Llarga Distància va coronar a Gemma Anguera (Deportivo Club de Campo) i a Emilio Aguayo (CDM Avant Moncada) que a més, va acabar fent pòdium a la Copa d’Espanya, lluitant fins el final per la victòria absoluta.

PUBLICITAT

Molt de nivell

Hi havia molt de nivell nacional i també internacional amb la presència del francés Sylvain Sudrie (Sardines Marseille), campió del món de llarga distància que hagué de cedir en el tram final de carrera a peu.

Allà va emergir la figura de Gustavo Rodriguez (AD Tri Penta Terras de Lugo) després de fer una gran remuntada en bicicleta que li va permetre dur-se la victòria amb un temps de 04:00:09, per davant de Pablo Dapena (Cidade de Lugo Fluvial) que havia liderat la prova després del segment de natació, i d’un Emilio Aguayo (CDM Avant Moncada) que va quedar-se a poc més d’un minut de la segona plaça.

PUBLICITAT

Aguayo

El de Moncada va mostrar que ha recuperar el seu nivell per a competir en l’àmbit nacional com va fer fa dos anys guanyant el Campionat d’Espanya de Mitja Distància, i va aconseguir la victòria de forma clara en l’Autonòmic.

Aguayo guanya a casa

Només per moment en el segment de bicicleta se li acostaren un Santi Martínez Torres (Sportphysiology) que acabà abandonant, i Fernando Santander de la Muñoza (A300w Elche) que va acabar cedint en la carrera a peu i entrà en meta el que fa 5, per darrere de Jordi Pascual (CEC Antella Frutas Tono), segon a 19 minuts d’Aguayo, i Juan Sanchis (CT Laboratorio Sys) tercer completant el pòdium autonòmic remuntant-li en el tram final a Sergio Bolado (A300 W Elche)

PUBLICITAT

Anguera vs Mar Vicent

En dones la victòria a l’Autonòmic va ser per a Gemma Anguera (Deportivo Club de Campo), després de mantindre un atractiu duel amb Mar Vicent (CT Castallà).

Les dos triatletes anaren intercanviant-se el liderat. Mar eixia primera de l’aigua però a la bici remuntava Gemma que tot i fer un segment e carrera a peu més lent va poder mantindre la primera plaça i entrar en meta amb un temps de 05:11:51 pels 05:13:50 de Mar Vicent amb Ana Jorda (Triatló Ontinyent) tercera amb un temps de 05:37:06.

El top 5 el completaren Carla Nebreda (CT Arena Alicante) i la incombustible Roser Vidal Baello (CT Sport and Fun)

En la Copa d’Espanya la victòria va ser per a Anna Noguera (CA Igualada) amb 04:43:09, per davant de la gran favorita Saleta Castro (Cidade de Lugo Fluvial) i de Aintzane Argaiz (CD Ciclista Vibike).

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »