Rescat a Bèrnia

Atesa una senderista amb una fractura a la munyica 

Foto: @gruporescateba

PUBLICITAT

Caiguda a Bèrnia…

Els equips de rescat d’Alacant hagueren d’intervindre en el mati d’ahir dimecres per poder atendre a una senderista quan estava fent una ruta per la Serra de Bèrnia, una de les zones de muntanya més atractives de la província d’Alacant.

PUBLICITAT

Lesió en el braç…

La dona, de 54 anys i de nacionalitat noruega, estava fent una ruta en compnayia d’un grup d’altres 60 compatriotes quan va caure a una zona de dificil accés al terme municipal de Xaló i es va fer mal al braç, segons fonts del Consorci que arreplega el Diario Información.

PUBLICITAT

…i rescat

Fins a eixe punt es van desplaçar efectius del Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant que atengueren a la dona i davant una possible fractura de munyica i al braç esquerrà acabaren traslladant-la a Benidorm.

PUBLICITAT

Rescats de dones

El rescat d’ahir incrementa la particular estadística que en este 2017 ens du a arreplegar un fum de rescats de dones senderistes de més de 50 anys en diversos punts de la Comunitat Valenciana.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat a Traiguera | SLA - […] Rescat a Bèrnia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »