Els reis de la ressistència a pedals

Els valencians Toni Pont i Mario Bou guanyadors de les 24h i 12h MADFORM de Barcelona

És una de les disciplines esportives més dures i exigents que existeixen. I més quan parlem d’ultraciclisme, disciplina encarregada de portar al cos i la ment a un altre nivell, el qual està reservat als esportistes més preparats tant física com psicològicament. 

I l’ultraciclisme valencià està d’enhorabona, dominant el panorama nacional en les últimes dates amb una doble victòria passat cap de setmana a les 24 hores de Montmeló. 

PUBLICITAT

Toni Pont a les 24 hores

Passat cap de setmana es van celebrar al Circuit de Catalunya-Barcelona, ​​a la localitat de Montmeló, les 24hMadform. I en elles el clar dominador absolut va ser el ciclista, resident a Gandia i natal d’Albaida, Toni Pont.

Toni va ser el clar vencedor d’aquesta prova en la modalitat més dura, en solitari, després de fer un total de 169 voltes als 4755 metres que té el Circuit de Montmeló: 802’75 kilómetres en poc més de 24 hores a una mitja total de 32,6 km/h.

Toni va estar liderant la classificació absoluta (comptant equips de 2, 4 i 8 components), fins gairebé la finalització de la mateixa, demostrant la superioritat que va imposar durant tot el cap de setmana respecte als seus rivals, entre els quals es trobaven els millors del món en l’especialitat.

PUBLICITAT

Mario Bou a les 12 hores

Per la seva banda, Mario Bou Ortega, va ser el clar vencedor en la categoria de 12h. El guadassuarense, es va imposar després d’una primera part de cursa molt intensa que el va portar a agafar molta distància respecte als seus perseguidors ja a meitat de carrera.

Estem d’enhorabona a la nostra Comunitat comptant amb aquests magnífics esportistes que lluiten per la superació en cadascuna de les seves proves.

PUBLICITAT

I ara València

La propera competició d’aquesta disciplina la podrem gaudir en les 24hCycloCircuit que se celebraran els propers 1 i 2 de juliol al Circuit Ricardo Tormo de Xest. Segur que els nostres Reis del ultraciclisme estaran entre els més destacats, i allà estarem per gaudir-ho.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »