L’autonòmic CxM més igualat

Diumenge arriba el Campionat Autonòmic Individual i per Clubs de Carrera per Muntanya FEMECV amb una gran participació de corredors

Participa a la nostra enquesta i vota pels teus favorits i favorites

Foto: https://es.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=108466

Tot a una carta. En este cas a una única prova de 33 km que serà la que decidirà els nous campions Autonòmics de Carrera per Muntanya de la FEMECV, tant a nivell individual com a nivell de clubs. I la participació promet una gran emoció a la prova que tindrà lloc al Xorret del Catí i que organitza el Centre Excursionista Eldense.

La nomina és ben ampla i amb moltes opcions. I la distància de 33’13 km 1640+, a mig camí entre una mijta marató i una marató de muntanya dóna peu a que també tinguen les seues possibilitats aquells que estan acostumats a una distància més llarga, mantenen també un bon punt de velocitat.

PUBLICITAT

Una carrera trencacames

«Es una carrera molt trencacames perquè es pot córrer molt» explica Miguel Angel Sánchez Cebrián (Like Sport Lurbel), un dels candidats a la victòria final, una vegada ja està sobreposat de les dolències que li impediren participar a la passada edició de la CSP.

El de Petrer té l’avantatge de conéixer perfectament la zona per on tindrà lloc la prova. «Es pot córrer, sobre todo fins el km 20, però també té alguna pujada dura com ara la pujada a Rasos, i també hi ha baixades mol tècniques i curtes amb molta pedra solta» indica Sánchez Cebrián, que en este 2017 ja va quedar segon al Campionat de Lliga CxM FEMECV i va adjudicar-se l’Autonòmic de Llarga Distància a la Perimetral de Benissa. 

Sánchez Cebrián guanya el duel de “titans”

 

PUBLICITAT

Sánchez Cebrián, Adell, Tecles, Callau, Abad…

Sánchez Cebrián aspira esta volta a aconseguir el títol, al igual que una llarga lista de corredors que conformen una lista d’autèntic luxe entre la que trobem també a Cristóbal Adell (CM Vistabella) que ve de fer pòdium a la MiM i guanyador fa dos anys de l’autonòmic en un sprint final increible amb el mateix Sánchez Cebrián a les pistes d’atletisme de la Vall d’Uixó.

Adell guanya l’autonòmic més bèstia

A més, estarà també José Esteban Martínez Tecles (Like Sport Lurbel), la revelació de la passada CSP acabant en quarta posició, els corredors del Mur i Castell Tuga Cristian Callau i Abel Abad quart i quint a la passada MiM, i els seus companys de club Mario Bonavista i Jonathan Roglà.  

Participa també Juan Martínez (Like Sport Lurbel) que vé de proclamar-se campió del Circuit Trail dels Íbers, el tot terreny Pedro Martínez González (Grup Muntanya Margalló)Javi Soriano (Like Sport Lurbel) que va fer el que fa 15 a la CSP, o el incombustible Ignasi Cardona (Like Sport Lurbel) que vé de guanyar en categoria veterans al Campionat d’Europa de carreres per muntanya, tot i que a l’Autonòmic la distància és un peliu llarga per a d’ell, al igual que altre incombustible com és Emili Sellés (Marathon Crevillent), que ve a més d’aconseguir 5 medalles al Campionat d’Espanya d’Orientació.

A més des del club Marathon Crevillent hi haurà que tindre en compter el jove David Francés, tercera al Campionat de Lliga CxM FEMECV i José Antonio Luna, que esta temporada està competint a bon nivell a la Copa d’Espanya CxM FEDME amb la selecció valenciana en companyia de Miguel Angel Soriano.

PUBLICITAT

Sense factor sorpresa

El que no hi haurà enguany és factor sorpresa dels orientadors. L’any passat a Tavernes l’orientador d’Onil Antonio Martínez (Marathon Crevillent) va donar la sorpresa duent-se una victòria de forma molt clara i autoritària, victòria que en este 2017 va repetir al Campionat de Lliga CxM. Serà un dels absents destacats en la prova d’este diumenge.

La ‘dictadura’ d’Antonio i Eva


PUBLICITAT

Bernat i Cañes… 

En categoria femenina també hi ha molt de nivell entre les participants, tot i que la principal favorita es presenta Eva Bernat (Like Sport Lurbel) la corredora de Cheste que arriba en un excel.lent estat de forma com demostra el seu liderat a la Copa d’Espanya de Carrera x Muntanya FEDME, més encara després de la seua victòria a Burgos, i la seua victòria al Campionat de Lliga CxM FEMECV.

Tindrà també bona competència amb la presència de Laia Cañes (CM Vistabella), que arriba després de haver guanyat la MiM, fent a més el rècord de la prova, i tenint també la motivació extra de la convocatòria per al Mundial de Trail de pròxim més de juny a Itàlia.

La setmana més dolça de Laia

Rada, Agut, Bellés, García…

A més, hi haurà que tindre en compter també altres corredores com ara Eva Mesado (Mur i Castell Tuga) i Clara Rada (Mur i Castell Tuga) que venen de fer la que fa 5 i la que fa 7 a la MiM, les corredores del CM At-Zenet Belén Agut i Eva Bellés, que ven de fer top 10 a la MiM, Marian Bertolo (Mur i Castell-Tuga) que ve de fer la que fa 11 a la CSP, Sofia García, Gemma Macià (Marathon Crvillent) o Miryam Talens (Marathon Crevillent) que vé d’haver-se proclamat recentment Campiona Autonòmic de Llarga Distància a la Perimetral de Benissa.

També hi haurà que tindre en compter corredores com ara Chus Mena Cases (CxM València) que està dominat la modalitat promoció de la Liga CxM Serranía 2017, i altres sempre combatives com Lola Peñarrocha (CM Vistabella) o Silvia Miralles (Mur i Castell-Tuga) demostrant que es pot disfrutar i competir del Trail després de ser mares.

PUBLICITAT

La batalla dels clubs

A més de la lluita pel títol individual -on encara falten corredors per fer la inscripció- queda també la lluita pel títol entre els clubs, on hi haurà com sempre emoció i nivell en la lluita entre el Like Sport Lurbel, Marathon Crevillent, Mur i Castell-Tuga i un CM Vistabella molt reforçat.

L’eixida de L’individual Autonòmic tindrà lloc pròxim diumenge a les 09:00 h des de l’explanada del Xorret del Catí. A més, de la categoria absoluta tindrà lloc també el campionat de categoria cadets i juniors que eixiran a les 09:15 h per afrontar un recorregut de 16,32 km 566+. 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »