Un GR-7 per l’epilèpsia

En marxa el repte GR-7 per l’epilèpsia, 934 km 35000+ des d’Andorra a Ontinyent

934 km 35000+, xifres que imposen respecte per a fer-les ja siga caminant, corrent o en BTT. Una xifra majúscula per des de dilluns 3 de juliol està afrontant Jordi San Ruperto, asesor tècnic de vendes de Lurbel, amb una doble finalitat. esportiva i solidària per arreplegar diners en benefici de l’epilèpsia infantil.

PUBLICITAT

El repte

Seran 934 km 35000 des d’Andorra a Ontinyent seguint el recorregut del GR-7, un dels senders de Gran Recorregut que conecta la península Ibèrica amb Europa. Una mena de corredor mediterrani a peu.

El repte es realitzarà des de dilluns 3 de juliol en diverses etapes que duran caminant a Jordi San Ruperto fins a la seu de la marca valenciana Lurbel, que en este 2017 està celebrant el seu 25 aniversari.

 

PUBLICITAT

Compra de kilòmetres

Hi haurà possibilitat de comprar kilòmetres per poder arreplegar fons en benefici de l’epilepsia infantil, a través de la plataforma de www.mychip.es. A més, servirà per a posar en pràctica un estudi que tenen en com la Universitat de Múrcia i el neuropediatra d’Ontinyent Salva Ibáñez.

El 100% dels diners recaptats aniran destinats a desenvolupar l’APP EpiSport. Un projecte sense precedent, refrendat per l’estudi clínic que està duent a terme el doctor Salva Ibáñez, de la Unitat de Neuropediatria de l’Hospital Virgen de la Arrixaca (Múrcia) junt a la Universitat de Múrcia.

PUBLICITAT

L’estudi

L’estudi del Dr. Ibáñez aborda l’efectivitat de l’exercici físic com a teràpia combinada en xiquets i adolescente amb Epilepsia de difícil control. Per això entre els interesos d’este proyecte està com a prioritat desenvoltura una aplicación que diga comprobar l’utilitat de l’exercici físic com a teràpia combinada en malalts amb epilèpsia.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »