Ciclistes contra el foc

Un grup de practicants de BTT i senderistes controlen un incendi a Alcoi


Fem muntanya perquè ens agrada l’esport… i ens agrada la muntanya evidentment. Este dissabte va quedar demostrat de forma clara quan un grup de practicants de BTT i de senderistes ajudaren a controlar un incendi que s’havia originat als peus del Preventori, a la localitat d’Alcoi, en el cor de la Serra de Mariola.

PUBLICITAT

El foc va encetar-se ahir al matí, en una jornada en què estava decretada l’alerta 3 per a la província de València i Castelló, però no la d’Alacant, i segons informa el Diario Información han estat un grup de ciclstes i de senderistes els que han vist inicialment les flames que comenzasen a pegar foc al Preventori.

PUBLICITAT

Amb ajuda d’algunes branques começarem a tractar de contendre les flames, mentre un d’ells marxava a les instal.lacions de l’alberg per poder donar avís als bombers per telèfon fixe, tota vegada al punt on s’havia iniciat el foc no hi havia cobertura.

PUBLICITAT

Fins a la zona s’han traslladat sis efectius del parc intercomarcal amb dos vehícules que han pogut extingir ràpidament l’incendi que finalment només ha cremat 300 metres quadrats de matolls, entre altres coses, gràcies a la col.laboració d’este grup de practicants de la BTT i senderistes que han actuat de forma ràpida i decidida i han ajudat a que el foc no posara en perill una zona tan volguda com la Serra de Mariola.

PUBLICITAT

PROBLEMES AMB L’ALERTA 3

Esta notícia arriba precissament en un moment en que els practicante de la BTT, del Trail i de les activitats de muntanya en general estan preocupats per les suspensions de proves que s’han produit els últims caps de setmana amb motiu de decretar alerta 3 per part de la GVA 112.

Este dissabte hagueren de susprendre la ruta cicloturista Ruta de los Castillos a Ayora i el Trail de l’Alcúdia de Veo, mentre que passat cap de setmana quedaren suspesos i ajornats el Trail de la Font de la Figuera, el Reconco Trail a Biar i la prova de Montixelvo.

Una alerta “punyetera”

Una normativa preocupant (IV)


Compartir aquesta notícia a

1 Comentari

  1. Parece que podemos ser una ayuda en vez de un riesgo. Creo q habria q revisar esas alarmas, debería haber más niveles para distinguir mejor los riesgos.

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ciclistes contra el foc (II) | Sense Límits Aventura - […] Ciclistes contra el foc […]
  2. Mariola obri el debat | Sense Límits Aventura - […] Ciclistes contra el foc […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »