Dol al triatló valencià

Mor un tercer triatleta del Trillebeig de Xàbia com a conseqüència de l’atropellament de passat diumenge a Oliva

La dona que va atropellar al grup de triatletes dóna positiu en el control d’alcoholemia i drogues

 Foto: EFE

*****ACTUALITZACIÓ DIJOUS 14:00 h *****

Malauradament ha mort altre dels triatletes que van ser atropellats passat diumenge a Oliva. José Antonio Albi, integrant també del Club de Triatló Trillebeig de Xàbia ha mort en este dijous després de 4 dies lluitant per la seua vida.

Amb la mort d’Albi augmenta a tres el nombre de triatletes morts, després que ja ho feren passat diumenge Eduardo Monfort i Luis Alberto Contreras.

Des de Federació De Triatló de la Comunitat Valenciana tenen previst fer diversos actes de recordatori a les proves que este pròxim cap de setmana tenen lloc al nostre territori. DEP 

*****************************************************************

Dol al Triatló valencià que este cap de setmana ha viscut una situació molt trista. Un accident de trànsit -altre més- on una conductora ha atropellat un grup de ciclistes integrants del Club de Triatló Trillebeig de Xàbia que transitaven per una carretera al terme municipal d’Oliva, provocant la mort de dos dels triatletes i deixant ferits greus a altres tres.

PUBLICITAT

Positiu en drogues i alcohol

La conductora, una dona de 28 anys que viatjava a soles- ha donat positiu al control d’alcohol i drogues segons arreplega ciclo21.com en informació de l’Agència EFE citant fonts de l’investigació.

Un jutjat de Gandia ja ha instruit les primeres diligències per a encausar a la dona per dos pressumptes delictes d’homicidi imprudent i 3 de lesions greus en un accident que ha tingut lloc al km 206 de la carretera que uneix Dènia i Oliva.

PUBLICITAT

Federació Triatló: «Mesures més contundets»

«És un dia sumament trist per al triatló» ha explicat Valeriano Moreno, president de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. «A la Federació estem tots de dol per la mort d’eixos dos companys triatletes i esperem que els altres puguen restablir-se els accidentats».

«Les drogues i l’alcohol units a la conducció d’un vehicle és una arma mortal. Fan falta noves mesures per a poder acabar mb esta lacra. Tots podem fer alguna cosa, però especialment els poder públics»

Des de la Federació de Triatló s’han mostrat també contundets al respecte de la necessitat de prendre noves mesures per a evitar accidents com este. «Les drogues i l’alcohol units a la conducció d’un vehicle és una arma mortal. Fan falta noves mesures per a poder acabar mb esta lacra. Tots podem fer alguna cosa, però especialment els poder públics».

PUBLICITAT

3 dies de dol 

Des de l’Ajuntament de Xàbia s’ha decretat 3 dies de dol oficial per la mort d’estos dos triatletes. Un d’ells Eduardo Monfort, és fill de l’exalcalde de Xàbia, l’alre és Luis Alberto Contreras, soci i ex monitos de cadets del CC Xàbia.

Els ciclistes ferits han estat Andrés Contreras Scott Gordon i José Antonio Albi que han estat traslladats a diversos centres hospitalaris de Dènia, la Ribera, Gandia i també a l’Hospital la Fe de València el més greu d’ells Andrés Contreras.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Triatlons d’homenatge | Sense Límits Aventura - […] Dol al triatló valencià […]
  2. Manifestació: No més morts a la carretera | Sense Límits Aventura - […] Dol al triatló valencià […]
  3. Homenatge a les víctimes de la violència vial | Sense Límits Aventura - […] Un record emotiu… i també reivindicatiu. Perquè no torne a passar. El Triatló valencià, a instàncies de la Federació…
  4. La Nucia pot decidir l’Open BTT | Sense Límits Aventura - […] una concentració per a demanar més mesures per acabar amb els ciclistes morts a la carretera després del que…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »