Campions de campions

Miguel Angel Sánchez Cebrián i Laia Cañes guanyen l’Autonòmic de CxM FEMECV de més nivell que es recorda

Victòries del Marathon Crevillent i del Club de Muntanya Vistabella en la categoria de clubs

Estaven tots. El milloret de la terra reunits en una única prova. Donava per a fer molts pòdiums entre tots els participats de renoms que donaren lluentor a un Campionat Autonòmic CxM Individual i per Clubs FEMECV que a la fi va anar per a Miguel Angel Sánchez Cebrián (Like Sport Lurbel) i per a Laia Cañes (CM Vistabella) en categoria Individual i per al Marathon Crevillent i el CM Vistabella en la modalitat de clubs.

PUBLICITAT

Cebrián, victòria a casa

Es coneixia el recorregut com la palma de la ma. Tenia ganes, després de no haver pogut correr a Penyagolosa, i tenia cames per a poder aconseguir un nou títol autonòmic. I dotze anys després de sumar l’últim títol individual Miguel Angel Sánchez Cebrián, s’ha pogut llevar l’espina dels dos últims anys on havia acabat segon.

A casa no va errar i Sánchez Cebrián, el señor del Trail, va ser el primer en finalitzar els 33’13 km 1640+ del recorregut que havien preparat des del Centre Excursionista Eldense en una prova que no es va decidir fins els km finals.

El señor del Trail


PUBLICITAT

Grans noms

Per moments va estar molt oberta amb un grup fort capdavanter de 10 grans noms amb l’incertesa de saber qui acabaria guanyant. Al pas per Rabosa (km 20) passaven practicament junts separats per uns segons Vicente Macià, Bonavista, Soriano, Sánchez Cebrián, Adell, Luna, Tecles, Roglà, Martínez…

A la fi va quedar definida per una mínima diferència i Sánchez Cebrián ser lúnic en baixar de les 3 hores amb un temps de 02:59:00, amb Cristóbal Adell (CM Vistabella) segon amb 03:00:05 i José Antonio Luna (Marathon Crevillent) tercer amb 03:00:54.

Un pòdium de grans corredors, amb Sánchez Cebrián emocionat, d’haver pogut sumar l’Autonòmic CxM. «Guanyar 12 anys després l’autonòmic es per a emocionar-se. I més després de fer-ho a casa…» indicava en meta en paraules a Jaime González de www.espiquer.com.

També a casa, a l’altra part de la vall, corria José Antonio Luna incrèdul en meta amb el seu gran rendiment. «Per a mi açò és històric. Acabar entre els primers i fer-ho darrere d’estos dos maquines» indicava en meta el de Castalla.

PUBLICITAT

Grans noms (II)

La nomina de grans corredors s’estenia molt més enllà del pòdium amb Mario Bonavista (Mur i Castell-Tuga) fent quart, Vicente Macià (Marathon Crevillent) el quint amb el seu company de club Miguel Angel Soriano el sisé, els germans Tecles, José Esteban i Julio (Like Sport Lurbel) fent el que fa 7 i 8 respectivament. El sorprenent Javi Garcia Maskarell (Mur i Castell-Tuga) remuntant en el tram final fins arribar el que fa 9, Cristian Callau (Mur i Castell Tuga) tancant el top 10.

Però hi havia més amb homes com John Roglà el que fa 11, Iván Sánchez Lozano el 12, Juan Martínez el que fa 13, Emili Sellés el 14…

PUBLICITAT

Cañes, Pérez i Bernat

En categoria femenina el nivell també va ser notable, tot i que en este cas la victòria va ser més clara per a Laia Cañes (CM Vistabella). La corredora de Castelló continua de dolç després d’haver guanyat recentment la MiM i haver estat convocada per al Mundial de Trail de pròxim més de juny a Itàlia.

La setmana més dolça de Laia

Cañes va fer distància des del primer moment sense permetre que la resta de favorites, en especial Eva Bernat (Like Sport Lurbel) poguera mantindre el seu ritme. Al pas per Rabosa ja duia vora 10 minuts respecte de Bernat, qui, a més, voria com en el tram final de la prova emergia la jove Aida Pérez (Like Sport Lurbel) que li acabaria llevant la segona plaça en el pòdium.

A la fi en meta, victòria de Laia Cañes amb un temps de 03:35:28, amb Aida Pérez segona amb 03:56:20, i Eva Bernat tercera amb 04:00:35.

Molt a prop del pòdium acabaren tanbé un grup de 4 dones conformat per Gemma Macià (Marathon Crevillent), Lola Peñarrocha (CM Vistabella), Carolina Becerra (CA Petrer) i Eva Mesado (Mur i Castell-Tuga).

El top 10 el completaven María Obrero (CM Vistabella), Miryam Talens (Marathon Crevillent) i Eva Bellés (Cm At-Zenet).

PUBLICITAT

CLUBS: CREVILLENT I VISTABELLA

A més de l’Individual, l’Autonòmic de CxM servia també per a designar els millors clubs de Carrera X Muntanya de la Comunitat Valenciana. I en esta edició han estat el Marathon Crevillent i el CM Vistabella els grans dominadors en homes i en dones.

El Marathon Crevillent va colocar 3 dels seus entre els sis primers (Luna, Macià i Soriano), fet que li va permetre acabar per davant de Like Sport Lurbel (Sánchez Cebrián i els germans Tecles) i del Mur i Castell Tuga (Bonavista, Mascarell i Callau)

En dones, el CM Vistabella va aprofitar-se del bon fer de Cañes, Peñarrocha i Obrero per a aconseguir la victòria per davant del Marathon Crevillent (Macià, Talens i Castell) amb el Mur i Castell Tuga tercer (Mesado, Raga i Fas).

JUNIORS I CADETS

En categoria junior las victories van ser per a José Carlos Díaz (Corremón Trail) i Laia Font (Amics de la Volta al Terme Fondeguilla). En el cas dels xicons, Diaz va liderar un pòdium amb Ricardo Cherta (Corremón Trail) segon i Víctor Martínez (CD La Cabra Monte Raflguaraf) tercer. En dones Font va vèncer per davant de Ana Murillo (Cor i Muntanya Puçol).

En categoria cadet la victòria va ser per a Elías Abad (Marathon Crevillent) i Laia Mateu Escrig (Cim Penyagolosa Xodos).

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »