Orientació els 365 dies

La Universitat Jaume I de Castelló crea un circuit permanent d’Orientació en col.laboració amb ADCON

Per fer orientació qualsevol dia de l’any, independentment de les condicions i les circunstàncies. La Universitat Jaume I de Castelló inaugurarà pròxim 24 de maig un circuit permanent d’Orientació que han el.laborat en col.laboració amb el Club d’Orientació Castelló – ADCON.

PUBLICITAT

Circuit permanent

El Circuit, permetrà que qualsevol persona, amb nocions o sense d’aquest esport, puga practicar-lo d’una manera còmoda i segura, seguint els pasos que se’ls indica en este enllaç.

PUBLICITAT

3 mapes

Hi haurà 3 mapes: fàcil, mitjà i score que es poden descarregar des de la plana de Servei d’Esports de la UJI. A partir d’ahi hi ha que descarregar-se l’aplicació iorienteering en l’appstore o Google Play i enregistreu-vos. Aquesta aplicació permet escanejar els codis QR que trobareu als punts de control, i actua com a sistema de registre.

PUBLICITAT

Inauguració

El circuit permanent a la UJI s’inaugurarà ha compat amb la col.laboració del Club d’Orientació ADCON de Castelló i serà inaugurat oficialment el dia 24 de maig de 2017 coincidint en el dia mundial de l’orientació.

PUBLICITAT

CAMPIONAT UNIVERSITARI 

L’orientació i l’universitat també aniran de la mà del 15 al 17 de maig a la Universitat de València que acollirà el Campionat d’Espanya Universitari d’Orientació.

La cita tindrà lloc a Titaguas i comptarà amb la presència de participants de 23 universitats de tota Espanya, entre d’altres la Universitat de València, la Universitat d’Alacant i la Universitat Politècnica de València. 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Orientació 365 dies a l’any (II) | Sense Límits Aventura - […] Orientació els 365 dies […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »