La Generalitat canvia la normativa

El director General de Medi Ambient anuncia el canvi en la normativa que provocava la suspensió de proves per alerta 3

El món del Trail i de la BTT pot respirar tranquil. La Generalitat Valenciana ha reaccionat per a resoldre el que s’havia convertit en un problema greu per a amants del Trail, de la BTT i dels esports d’aventura i a l’aire lliure en general, després que passat mes de març s’haguera aprovat una normativa que havia provocat la suspensió de moltes proves en els últims cap de setmana per alerta 3 per risc d’incendis.

Una normativa de la que a Sense Límits Aventura advertirem al pocs dies de presentar-se dels problemes que podia generar.

Una normativa preocupant


PUBLICITAT

Reacció de Medi Ambient

El Director General de Medi Natural i Avaluació Ambiental, Antoni Marzo, ha anunciat que en dos setmanes modificaran eixa normativa. «Som conscients de l’errada i anem a modificar la normativa» ha explicat en declaracions a Cadena Ser Castelló.

«La nostra intenció era facilitar les coses, però tal volta per voler fer-ho de pressa obviarem altres consultes a entitats, associacions i se’ns va colar este assumpte».

PUBLICITAT

Segons indica Marzo, a partir d’ara es modificarà la normativa de manera que siga la mateixa organizació i l’ens competent de la carrera qui mesure el risc d’incendi i puga prende les mesures pertinents.

«A la modificació de la resolució que estem preparant el que fem és deixar un marge apel.lant a la corresponsabilitat entre adminstracions, un ajuntament si la prova depen només d’un ajuntament  o l’agència d’emergències si passa per més municipis, que es puguen establir mesures no de prohibició de les proves però si d’extremar la precaució a l’hora de fer la prova»

PUBLICITAT

També la Direcció General de l’Esport

En el dia d’ahir també s’havia manifestat el Director General de l’Esport, Josep Miquel Moya, a través del facebook en resposta als comentaris generats per les publicacions de Sense Límits Aventura.

«Sóc plenament conscient de les conseqüències que està tenint la darrera resolució sobre l’organització de proves en espai forestal. Hem creat un grup de treball conjunt entre la Direcció General de l’Esport i la de Medi Natural per avaluar eixa i altres normes per fer possible la pràctica esportiva i la defensa del medi ambient, que són plenament compatibles».

PUBLICITAT

Ressó a Sense Límits Aventura

Sembla que tot el revol generat per les suspensions de proves de Trail i BTT que hem anant contant a Sense Límits Aventura i les protestes que això ha generat, han tingut un ressó ràpid i en dos setmanes estarà modificada la normativa.

“O canvien la normativa o es carreguen el Trail”


PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] La Generalitat canvia la normativa […]
  2. Multes en el Trail | Sense Límits Aventura - […] La Generalitat canvia la normativa […]
  3. …I la Generalitat canvia la normativa | Sense Límits Aventura - […] La Generalitat canvia la normativa […]
  4. Alerta en el Trail | Sense Límits Aventura - […] La Generalitat canvia la normativa […]
  5. Una victòria als despatxos | Sense Límits Aventura - […] La Generalitat canvia la normativa […]
  6. 4 anys d’aventura i… | Sense Límits Aventura - […] La Generalitat canvia la normativa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »