Mor una senderista a Benitatxell

La dona va patir una caiguda quan caminava per la cala Llebeig

Una dona de 65 anys ha perdut la vida este dijous 11 de maig mentre practicava senderisme al terme municipal de Benitxatxell, a la comarca de la Marina Alta.

La dona, de nacionalitat francesa, estava fent una ruta de senderisme per la Cala Llebeig quan per un accident ha patit una caiguda d’uns 50 metres per un penyasegat, caiguda que li ha provocat la mort.

Fins a la zona del sinistre s’han desplaçat efectius del GREIM (Grup de Rescat Especial i Intervenció de Muntanya) de la Guàrdia Civil que han estat els encarregats de traure el cos de la zona en què havia quedat.


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »