Manifestació: No més morts a la carretera

La Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana convoca una gran concentració a València per a diumenge 28 de maig

La Federació de Triatló s’adhereix a la convocatòria i convida a participar a tots els seus clubs i federats

Foto: Tino Calvo (Las Provincias)

PUBLICITAT

Per a dir ben alt i ben clar que ja hi ha prou. Que hi ha que tallar de socarrel la sangria de morts d’amants de la bicicleta (ciclistes o triatletes) que estem patint als últims anys a les carreteres d’Espanya, bé per falta de consciència, bé per excesos. La corda sempre acaba trencant-se pel punt més feble.

El cas més recent: els 3 triatletes del Trillebeig de Xàbia morts passat cap de setmana en ser atropellats a la carretera entre Dènia i Oliva per una conductora que anava beguda i drogada.

Dol al triatló valencià

 


PUBLICITAT

Concentració 28 de maig

Des de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana han encetat els tràmits per a poder fer una gran concentració de ciclistes pròxim diumenge 28 de maig a la Plaça de l’Ajuntament de València.

«La Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV) i la seua Comisió de Cicloturisme han realizar els tràmits oportuns i ha sol.licitat permís per a convocar una gran concentració per la seguretat del ciclista diumenge 28 de maig a partir de les 11:00 h a la Plaça de l’Ajuntament de València» indiquen a la seua web.

«La Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV) i la seua Comisió de Cicloturisme han realizar els tràmits oportuns i ha sol.licitat permís per a convocar una gran concentració per la seguretat del ciclista diumenge 28 de maig a partir de les 11:00 h a la Plaça de l’Ajuntament de València»

«Des de la FCCV fem una crida a acudir -amb o sense bicicleta- a la concentració que també inclourà un recorregut urbà en bicicleta pels carrers de València».

PUBLICITAT

Federació Triatló

Des de la Federació de triatló de la Comunitat Valenciana també s’han adherit a la convocatòria i de fet conviden a tots els seus federats i clubs a que participen a la concentració de pròxim 28 de maig.

A més, des de la Federació han indica que estan preparant una reunió amb tots els col.lectius que tenen relació amb la campana «Tu vida en metro y medio», i a tots els clubs i triatletes que vullguen sumar-se per a fer una fulla de ruta i posar en marxa una lluita conjunta per aconseguir la seguretat i el respecte als ciclistes.

Entre les dos federacions sumen vora 15.000 federats a la Comunitat Valenciana, tot i que el nombre de practicants de triatló i ciclisme és molt més ample.

PUBLICITAT

HOMENATGE ALS TRIATLONS 

Este cap de setmana servirà també per a que des del món del Triatló es puga fer recordatoria dels 3 companys del Trillebeig de Xàbia que perderen la vida passat cap de setmana en eixe fatídic accident.

Des de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana han indicat que a les proves que tindran lloc este cap de setmana a Oliva i a Orihuela es faran diversos gestos per a tindre un recordatori per a José Antonio Albi, Eduardo Monfort i Luis Alberto Contreras.

Triatlons d’homenatge


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Manifestació: No més morts a la carretera […]
  2. Homenatge a les víctimes de la violència vial | Sense Límits Aventura - […] Manifestació: No més morts a la carretera […]
  3. Autonòmic sprint a Pinedo | Sense Límits Aventura - […] Manifestació: No més morts a la carretera […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »