Bernat es doctora a la Transvulcania

Gran victòria de la corredora de Cheste a la Marató de la Transvulcania

Juanma Jiménez aconsegueix un destacat top 20 a la Ultra Marató

PUBLICITAT

Gran victòria

Allà on guanyen els més grans. A la Transvulcània ha aconseguit victòria la valenciana Eva Bernat (Like Sport Lurbel) ha aconseguit una victòria de gran prestigi a la Marató de la Transvulcania a la Illa de la Palma.

Victòria de doble mèrit tenint en compter el nivell de les participants i que ha pujat al més alt d’un pòdium composat també per Gemma Arenas (Vo2 Team) i  Dominique Van Mechgelen (Atletica Alta Valtellina) i que en homes la victòria ha estat per a Luis Alberto Hernando.

PUBLICITAT

Molt de nivell

Hi havia molt de nivell i Eva Bernat no apareixia en les llistes d’elit ni en les travesses dels favorits, però la corredora de Cheste ha emergit superant a Gemma Arenas, vigent campiona del món de Trail.

Bernat ha estat la més ràpida en córrer els 45 km 1884+ eixint des de el Refugio de El Pilar, en El Paso, a 1.450 metres d’altitut, i amb un final només per als més forts amb un descens vertiginós des de El Roque de los Muchachos fins el nivell de la mar.

En eixe tram final Bernat ha mostrat la seua bona condició física per a imposar-se finalment en meta amb un temps de 04:54:35, separada per quasi 4 minuts Gemma Arenas que ha fet segona amb un temps de 04:58:21. Són les dos úniques corredores que han pogut baixar de les 5 hores en la prova.

PUBLICITAT

Gran temporada

Amb esta victòria a la Marató de la Transvulcania a La Palma, Eva Bernat dónan continuitat al gran rendiment que està mostrant als últims mesos, aconseguint enguany grans resultats a la Copa d’Espanya CxM FEDME on és líder després de 3 proves disputades.

A La Palma ha donat un pas endavant més dins de la seua progressió nacional i internacional, i continua amb la bona línea que al 2016 ja li va fer ser mereixedora del Premi Sense Límits Aventura com a corredora de muntanya més destacada de la Comunitat Valenciana.

PUBLICITAT

JUANMA JIMENEZ TOP 20 A L’ULTRA

Les bones noticies per als corredors valencians han arribat també de la mà de Juanma Jiménez (Green Power ST) que s’ha consolidat de nou com un dels grans corredors en proves de nivell internacional.

Juanma ha acabat els 74 km en un temps de 08:05:59 acabant en la posició número 19, en una prova que ha acabat guanyat Timothy Lee FRERIKS amb 07:02:03.

Juanma suman altre gran resultat als que l’any passat va aconseguir al Ultra Trail del Mont Blanc acabant en el top 10.

“Podría hacer un top 5 en el UTMB”

“Las críticas me motivan más”

“En el UTMB no se disfruta nada”


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Penyo fa història en el Trail | Sense Límits Aventura - […] Bernat es doctora a la Transvulcania […]
  2. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Bernat es doctora a la Transvulcania […]
  3. La millor selecció per a la carrera més dura | Sense Límits Aventura - […] Bernat es doctora a la Transvulcania […]
  4. Zumaia prova l’armada valenciana | Sense Límits Aventura - […] Bernat es doctora a la Transvulcania […]
  5. Un Trail per Noruega | Sense Límits Aventura - […] Bernat es doctora a la Transvulcania […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »