Homenatge a les víctimes de la violència vial

El Triatló valencià recorda a les proves d’Orpesa i Orihuela els 3 integrants del Trillebeig de Xàbia que perderen la vida la setmana passada

PUBLICITAT

Un record emotiu… i també reivindicatiu. Perquè no torne a passar. El triatló valencià, a instàncies de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, ha recordat este cap de setmana a les proves a Orpesa i a Orihuela als 3 integrants del Trillebeig de Xàbia, José Antonio Albi, Eduardo Monfort i Luis Alberto Contreras, que perderen la vida passat cap de setmana a la carretera entre Dènia i Oliva quan els va atropellar una conductora beguda i drogada.

Dol al triatló valencià


PUBLICITAT

Actes a Orpesa i Orihuela

Tant a Orpesa com a Orihuela s’ha tingut un record abans de començar les proves. S’ha guardat un respectuós minut de silenci i s’han colocat en primera línea a oficials, organització i participants demanant amb pancartes més respecte als usuaris de la bicicleta i demanant que s’establisquen les mesures necessàries per acabar amb la violència vial i que accions com la que va cometre eixa conductora passat cap de setmana no queden impunes.

Este mateix cap de setmana han hagut altres dos atropellaments de ciclistes a Navarra i a Catalunya, en els dos casos de nou per conductores que han donat possitiu en el control d’alcoholemia. Afortunadament no hi ha hagut que lamentar morts ni ferits greus.

PUBLICITAT

Manifestació el 28 de maig

El següent pas dins de les mobilitzacions i reinvindicacions que estan promoguent-se des de diversos àmbits és una gran manifestació que tindrà lloc pròxim diumenge 28 de maig a les 11:00 h a la plaça de l’Ajuntament de València.

L’acte està convoca per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »