El València Triatló, també en versió Mini

Renovat el conveni amb la Fundación Trinidad Alfonso amb una aposta novedosa per a fomentar el Triatló entre els més menuts 

Pròxim 9 i 10 de setembre arriba la gran cita del Triatló valencià. Vora 3500 participants es reuniran a les diverses modalitats que integren el València Triatló que para l’edició d’enguany comptarà amb l’al.licient de ser Campionat d’Espanya de Triatló i tindrà una zona Mini per als més menuts.

PUBLICITAT

Mini Triatló

Es una de les grans novetats en engunya presentarà el València Triatló que un any més comptarà amb la col.laboració de la Fundación Trinidad Alfonso. Serà precíssament esta Fundación Trinidad Alfonso l’encarregada de desenrollar este Mini Triatló, un espai de divertiment, no competitiu on els xiquets i xiquetes tinguen el seu primer contacte amb el Triatló.

PUBLICITAT

«Una de les nostre línies de treball tenen a vore en arribar als més menuts i inculcar-los els valors de l’esport» explica Eleja Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso.

«En eixe espai volem que tinguen contacte amb este esport a través d’un espai lúdic, mentre els seus pares estan arreplegant el dorsal, o deixant la bicicleta a la zona de transició».

 

PUBLICITAT

Col.laboració estratègica

Este espai Mini Triatló serà una de les novetats d’una nova edició del València Triatló que compta de nou amb la col.laboració de la Fundación Trinidad Alfonso. «Per a nosaltres és una de les grans proves de la ciutat de València, com ho demostra el fet que siga un dels triatlons amb major participació de tota Espanya» indica Tejedor.

PUBLICITAT

CAMPIONAT D’ESPANYA

El València Triatló ha experimentat un gran creiximent als últims anys convertint-se en el triatló més multitudinari de la Comunitat Valenciana i un dels principals que hi ha a la península per nombre de participants. Enguany, a més, serà Campionat d’Espanya de Triatló i Paratriatló, fet que reforçarà el nivell en la participació.

«Per a nosaltres va a ser un plaer rebre a tots els companys del Paratriatló nacional en la nostra ciutat» indica Valeriano Moreno, president de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i practicant del paratriatló. «Esperem que puguen disfrutar d’este gran esdeveniment que és el València Triatló».

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Triatló amb fartons | Sense Límits Aventura - […] El València Triatló, també en versió Mini […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »