Rescatats 5 senderistes a l’Algar

Un grup de joves es va perdre quan estava fent una ruta de senderisme

Foto: 

PUBLICITAT

Un grup de 5 joves practicants de senderisme hagueren de ser atesos ahir diumenge 14 de maig pels Bombers de València en perdre’s quan estaven fent una ruta per Algar de Palància, a la comarca del Camp de Morverdre.

PUBLICITAT

Els excursionistes havien eixit a fer una ruta des de Sot de Ferrer, en el límit entre les províncies de València i Castelló, i s’havien quedat atrapats en arribar a la presa de l’Algar, per la gran quantitat d’aigua que du després de totes les plutges dels últimes mesos, segons informa Levante-EMV.

PUBLICITAT

Exhaustes però bé

Després de rebre l’avís, fins a la zona es desplaçaren efectius del Consorci Provincial de Bombers de València, Bombers de Gilet, Grup Especial de Rescat en Altura, una autobomba i un helicòpter que els han pogut ajudar i extraure de la zona de difícil accés on estaven, exhaustes, però en bon estat de salut.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble rescat al Puig Campana i a Mariola | Sense Límits Aventura - […] Rescatats 5 senderistes a l’Algar […]
  2. Rescat al Cabeçó d’Or | Sense Límits Aventura - […] Rescatats 5 senderistes a l’Algar […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »