VIDEO: II Trail de Confrides

Un recorregut visual pels paratges pels que transita el II Trail de la Primavera de Confrides d’este dissabte 20 de maig

PUBLICITAT

Per anar fent-se a la idea del que està per vindre pròxim dissabte amb el II Trail de la Primavera de Confrides. Vora 500 persones disfrutaran de la serra de la Serrella i el seu perfil passant per pics com ara El Recingle Alt, el Pla de la Casa i la Mallada del Llop. 

Ja siga en la distància Marató 43 km 2700+, el Trail 20 km 1100+ o la marxa senderista, disfruta ara de les imatges, i disfruta dissabte de la prova coneixent millor la Costa Blanca i la Vall de Guadalest.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] VIDEO: II Trail de Confrides […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »