De Hawaii al cel

Victòria de l’alacantí Vicente Juan García al Mauna to Mauna Ultra, 250 km en autosuficiència

Havia guanyat ultra trails a tots els continents. Havia guanyant proves d’autosuficiència a en deserts de tot el món. Havia guanyat en proves damunt del gel i en condicions extremes de fred, i també a la selva i en condicions extremes d’humitat i calor. Li faltava fer-ho en alguna illa i algun volcà. I ho ha fet estos dies a Hawaii…

PUBLICITAT

L’alacantí Vicente Juan García Beneito ha sumat altra victòria al seu llarg palmarés i ha aconseguit vèncer al Mauna to Mauna Ultra, 250 km 5103+ en 6 etapes corrent a la illa de Kona a Hawaii, a la que es considera la prova d’autosuficiència més remota del món.

PUBLICITAT

Domini i control

El corredor d’Alcoi/Villena va dominar la prova en les primeres etapes en què va fer diferència suficient com per a anar després dossificant la seua renda.

El temps total ha estat 26 hores 46 minuts 17 segons, imposant-se per davant del suïs Florian Vieux amb 27:38:16 i el japonés Takuya Wakaoka 30:37:36.

PUBLICITAT

Canvi climàtic

El més complexe d’este Mauna to Mauna Ultra, més enllà de la distància, era la variabilitat del terreny i de les condicions climàtiques per les que transitava, passant de fer-ho a cota zero vora l’oceà Pacífic, amb ambient tropical, a fer-ho ens els cims de les muntanyes i dels cràcters dels volcans, com ara el volcà Kilaua que va ser el punt d’eixida de la primera etapa.

Hawaii és l’únic lloc del món que compta amb 11 dels 13 zones climàtiques que hi ha a la terra.

PUBLICITAT

Una llarga llista

Amb la victòria al Mauna to Mauna Ultra, Vicente Juan García afegeix altre punt del món al seu particular mapa mundi on ja ha aconseguit victòries corrent a Costa Rica, Xile, Egipte, Finlandia, Jordania, Austràlia, Camboya, Xina, Perú, Israel, Suècia, EEUU

I mentre hi haja proves i països per descobrir, allà estarà corrent Vicente Juan García.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] De Hawaii al cel […]
  2. Rescatador rescatat | Sense Límits Aventura - […] De Hawaii al cel […]
  3. El rei de la resistència | Sense Límits Aventura - […] De Hawaii al cel […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »