Llibre: lesions en el corredor

Angel de la Rubia presenta un llibre per a previndre i tractar les lesions en el corredor

Perquè les lesions formen part també de l’esport i  ens hem d’acostumar a conviure amb elles. Especialment si practicament carrera per muntanya i tractem de dur el cos al nostre límit.

Per a previndre lesions i per a saber com tractar les que puguen apareixer arriba ara un nou llibre “Lesiones del corredor, manual para prevenir y curar los problemas del running”.

PUBLICITAT

Manual de consells pràctics

El llibre és un manual que aporta consells pràctics per a previndre les temudes lesions, i arriba de la mà d’Angel de la Rubia, referent en la podologia esportiva a Espanya i president de la Societat Espanyola de Podologia Esportiva.

Des de la seua experiència tracta de donar consells per a previndre les lesions i també per a tractar-les una volta s’han produit, tractant de fer conscients als corredors de la necessitat de ser atesos per professionals per evitar que les lesions puguen acabar agreujant-se.

PUBLICITAT

Temes

Al llibre Angel de la Rubia repassa alguns dels aspectes més comuns en les lesions dels corredors, com ara saber quina plantilla hem de triar per a córrer, i d’altres tan temuts com ara la fascitis plantar o la síndrome isquiotibial

PUBLICITAT

Col.laborador Lurbel

Angel de la Rubia és a més col.laborador de l’empresa valenciana Lurbel, amb la que va tremolar per a desenrollar la gama de calces Bmax, amb una estructura de protección anatómica ESP. ESP significa Estructura de Sistema de Protecció, reforça els calcetines afegint-los major densitat en determinante punts del peu més exposats a les friccions.

PUBLICITAT

Pròleg de Chema Martínez

El llibre compta, a més, amb el pròleg de Chema Martínez, campió d’Europa d’Atletisme al 2002 a Munich, i gran divulgador de l’atletisme popular, i que de tant en tant també fa incursions en proves d’ultra resistència com la seua participació a la Marathon Des Sables 2016, 250 km pel deert en 6 etapes, prova on va acabar en quarta posició.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Llibre: lesions en el corredor […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »