Una tornada amb ràbia

Ade Moll guanya l’Open BTT XC Vall d’Uixó ja recuperat de la fractura de clavícula que va patir a Chelva

Foto: Facebook Antonio Diaz

Res millor que tindre una motivació extra per a pedalear amb més força, amb més ganes i amb més ràbia. Amb ganes de recuperar el temps perdut per la lesió. Amb ganes de pujar de nou al més alt del pòdium després d’haver patir un trencament de clavícula que podia haver llançat per terra la temporada. No en el cas del biker Ade Moll (Xabia’s Bike Visauto) que passat diumenge va vèncer a l’Open BTT XC Coves de Sant Josep a la Vall d’Uixó, prova integrada dins de l’Open BTT XV de la Comunitat Valenciana.

PUBLICITAT

«Ja tocava tindre un dia com este» explica Ade Moll després de la victòria a la Vall d’Uixó. Enguany se li havien ressistit i la temporada s’havia complicat molt amb la fractura de clavícula que passat mes de març es va fer després de patir una espectacular caiguda als Internacionals de Chelva.

Una caiguda inoportuna

PUBLICITAT

Recuperant el bon nivell

Ara torna a somriure. «He tornat a bon nivell la veritat. Havia fet ja alguns bons resultats a la Copa Catalana de Barcelona i als Superprestigio d’Arnedo i Tibi, acabant al top 10 -9é, 7é i 5é respectivament-, siguent tot proves UCI C2» indica el biker de La Sagra, que se’n refà del que va ser aquella caiguda a Chelva on anava a fer també top 10 a una prova internacional.

PUBLICITAT

Duel amb Iván Diaz

I després d’eixos grans resultats, la primera victòria després de la caiguda, ja plenament recuperat física i anímicament, i després de mantindre un duel espectacular amb Iván Díaz Buj (Cultbikes) en les 5 voltes que havien de donar al circuit de 5 kilòmetres envoltant el paratge de les Coves de San Josep.

«Ivan va ixir a tope com sempre. A la primera volta ja ens vam destacar els dos, però jo sempre uns 15-20 sesons per darrere. A l’inici de la 4a volta vaig poder enganxar amb ell però em va tornar a soltar a la pujada a l’ermita».

«No obstant vaig anar retallant poc a poc fins tornar a ajuntar-nos al final de la 4a volta. Ens ho vam jugar a la 5a i última volta. Vaig arriscar a la pujada de l’ermita fins que vaig poder anar-me’n en solitari i a tope fins meta. Ja tocava».

PUBLICITAT

Tot al blau

Un gran dia per a d’ell i per al seu club que va vore també com en categoria femenina guanyava Alicia Margalejo, fent bona l’asbsència d’Elena Lloret i la de la lesionada Amparo Chapa, i guanyava també en master 40 un dels clàssics en la BTT de la Comunitat Valenciana com és Dani Cepa.

I ARA… LA NUCIA

L’Open BTT de la Comunitat Valenciana continua ara este cap de setmana a La Nucia, que acollirà la penúltima cita d’una competició que Ade Moll ha guanyat en 3 ocassions (2011, 2012 i 2015) però a la que enguany ja no pot aspirar en haver-se perdut algunes proves com la de Navalón per la caiguda.

Anirà a parar a mans d’Iván Díaz Buj que revalidarà el títol aconseguit l’any passat i que també demostra que no passen els anys per ell.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Una tornada amb ràbia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »