«Una experiència per a repetir»

L’alacantí Víctor Sellés parla de la seua presència a Nova Mesto a la República Txeca, la millor carrera de la Copa del Món MTB

Un circuit amb 25.000 espectadors. Com estar pedalejant en un estadi amb una multitut enfervorida, àvida de vore acció i vore batalla. Així és la Copa del Món de BTT XCO que a Nova Mesto, la República Txeca, va viure passat cap de setmana la seua segona cita.

Allà va estar l’alacantí Víctor Sellés (Vlift PRO Team) que recent aterrat do nou a la Vilajoiosa recorda el que ha estat «una experiència per a repetir, córrer la millor carrera de la Copa del Món de MTB. Han estat uns dies genials rodejat de grans d’este esport».

PUBLICITAT

Una montonera inicial

Una experiència per a repetir tot i que l’inici de la prova va ser caòtic. «Hi hagué una montonera d’eixida i em va enganxar de ple i això va fer que em tallara del grup principal» recorda Sellés.

«Afortunadament no em vaig fer res i la bici tampoc, a partir de ahi a remuntar amb molt bones sensacions i espentat per l’afició que era impresionant».

PUBLICITAT

Com un estadi 

La caiguda va provocar un efecte en les cames de Sellés que va transformar la ràbia en energia per anar recuperan posicions. «Es inovidable la sensació d’estar corrent i escoltar els ànims de les 25.000 persones que hi havia al circuit».

PUBLICITAT

A la fi en meta posició 88 de 137 corredors per a Víctor Sellés, amb satisfacció per la remuntada i l’únic mal sabor de boca de no haver pogut completar les 7 voltes al circuit pel temps perdut.

A la una prova que va contar amb la victòria del Suïs Nino Schurter, actual campió del món, i on l’espanyol David Valero va acabar en segona posició. David Valero que venia de vèncer recentment al Superprestigio a Tibi, on Sellés havia acabat en 8 posició.

PUBLICITAT

I ara…

El de la Vila Joiosa continua avant en la seua progressió i acumulant experiències a una Copa del Món i ja té en ment les pròximes cites. «El 2 de juliol participaré a la prova de la Copa del Món a Andorra, i si arriba el presupost a final d’agost a Val di Sole a Itàlia».

EN BONA COMPANYIA

Víctor Sellés no va ser l’únic valencià competint a Nova Mesto. Allà va estar també Elena Lloret (Cult Bikes-Specialized) que va finalitzar en la posició 73 sent lúnica representant espanyola a la República Txeca.

Fins allà també va viatjar Amparo Chapa, però esta volta per a donar ànims des de la gradèria en espera de poder recuperar-se d’una lesió.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La tiranía de la BTT | Sense Límits Aventura - […] va vore com el Vinarós acabava primer amb un temps de 01:33:27, pels 01:33:44 d’Ade Moll amb Víctor Sellés…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »