Elx obri la Copa

Dissabte arriba la primera prova de la Copa Autonòmica d’Escalada en Bloc FEMECV

Un dels esports de moda, i més ara que va a ser olímpic a Tokio. Este dissabte 27 de maig arriba una nova oportunitat de disfrutar de l’escalada a la Comunitat Valenciana amb l’inici de la Copa Autonòmica d’Escalada en Bloc amb la prova que tindrà lloc a Elx organitzada per la Unió Excursionista d’Elx.

PUBLICITAT

La primera de les cites de la Copa comptarà amb una ampla representació d’escaladors i escaladores de la Comunitat Valenciana que competiran en les diverses categories d’edat, amb la confirmació com ja va ocòrrer va uns dies a Sant Vicent del Raspeig, de l’increment del nombre de xiquets i joves menors d’edat que es veuen atrets per l’escalada.

Escalant al futur


PUBLICITAT

Horaris

La prova començarà dissabte de matí amb les fases classificatòries i les finals per a les catgories sub 18, sub 16, sub 12 i sub 9. Tindran lloc les classificatòries de 09:00 a 10:00 i les finals a partir de les 11:00 h.

Serà de vesprada a partir de les 16:00 quan se disputen les classificatòries en la categoria absoluta i a partir de les 18:00 les finals tant en categoria masculina com femenina.

PUBLICITAT

Experiència

La cita tindrà lloc a a la seu de la Unió Excursionista d’Elx, que l’any passat ja va acollir el Campionat Autonòmic de Bloc i una prova de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc.

Doble cita d’escalada a Elx


 

PUBLICITAT

PUBLICITAT

LA PRIMERA DE LES 3

Serà la primera de les tres proves que enguany composaran la Copa d’Escalada en Bloc, que viurà la seua segona cita pròxim 10 de juny a Castelló amb la prova que organitza el Club Meridiano O, i haurem d’espera a finals d’octubre a tindre la tercera cita amb la tercera i última prova que estarà organitzada pel Grupo Espeleo Buñol.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Copa d'Escalada més internacional - Sense Límits Aventura - […] Elx obri la Copa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »