l’Autonòmic sprint més obert

La cita amb majúscules al XV Triatló Platja de Pinedo amb la lluita pel títol per ser el i la millor de la Comunitat

El neoprè, tot i ser finals de maig, és aconsellable pel fred i possibles meduses

El XV Triatló Platja de Pinedo s’endú tot el protagonisme del cap de setmana amb el Campionat Autonòmic en la modalitat sprint que frega els 400 participants i que també inclou l’Autonòmic de paratriatló. La prova, a més, es presenta molt oberta per les absències d’alguns dels dominadors de la distància als últims anys.

PUBLICITAT

El Triatló Popular de Pinedo acull enguany el Campionat Autonòmic en la modalitat sprint (0,75-22-5). La cita serà diumenge a les 8.30h amb la primera eixida, des de la platja l’Arbre del Gos.

PUBLICITAT

Eixides… i amb neoprè

Els primers en eixir seran els federats masculins de l’Autonòmic, a continuació els paratriatletes que també lluitaran pel títol de la Comunitat, per seguir amb la categoria femenina i l’Open masculí.

I un avís: el neoprè, tot i que és opcional, que no s’oblide. Primer perquè l’aigua no està massa calenta per ser l’època de l’any en què estem, però també perquè els últims dies els bancs de meduses campen per la zona.

PUBLICITAT

Noms propis

De noms que estaran en la lluita pel títol, en homes cal pensar en Miguel Fernández (Tutriatlon), Josep Gómez (Bétera), Alberto Parrilla (Universidad Alicante), Kenta Asakai o Diego Robles  (Moncada). No corren ni Emilio Aguayo ni Víctor Benages, ni Jesús Gomar ni Roberto Sánchez Mantecón.

En dones, la batalla es preveu entre Morgan Branchoux, Diana Pérez (Huracán), Noelia Juan o Clàudia Montagut (Bétera).

PUBLICITAT

També l’Open

Tradicionalment Pinedo rep una gran quantitat de triatletes animats per la proximitat de la capital valenciana. És per això que al mateix temps que es disputa l’Autonòmic es farà l’Open per a no federats, que compta amb 250 inscrits.

La prova federada sumava ahir, data de finalització del termini d’inscripcions, al voltant dels 360 participants, quan el màxim era de 500.

Equips

Entre els equips participants, destaca el CDM-ECL Avant Moncada, amb 27 triatletes, o l’Huracan-Cultbikes amb 20, els mateixos que el SD Correcaminos. D’altres amb molts membres inscrits són Bétera, Sueca, CDUPV o Laboratorios SYS.

PUBLICITAT

Sensibilitat amb la manifestació

Des del club A Corre-cuita -organitzadors de la prova- s’ha parlat amb la Federació de Triatló i els jutges per facilitar l’obertura de boxes el més prompte possible.

La idea és que es puguen recollir les bicicletes i que així aquells que ho desitgen vagen a temps a la manifestació per la seguretat vial convocada per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana amb motiu dels últims accidents amb víctimes mortals com el d’Oliva de fa unes setmanes.

Manifestació: No més morts a la carretera


Triwhite, a Alacant

Alacant acull també diumenge la segona cita de la Triwhite Cup. La prova compta amb els circuits olímpics, sprint i supersprint.

A les 8.00h serà l’eixida del triatló olímpic des de la platja del Postiguet. L’sprint començarà a les 10.30h i el supersprint a les 12.00h.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »