Sacre’s Raid a Ontinyent

Este cap de setmana arriba el Campionat Autonòmic de Raid, una aventura en tota regla de la mà de Raidermania

BTT, trekking, escalada, tirolina, barranquisme i fins i tot patinatge… tot en una mateixa prova. Hi ha que demostrar l’habilitat conjunta de tots els integrants de l’equip en les diverses modalitats que ho composen. És el Sacre’s Raid, novedosa prova que presenta Raidermania este cap de setmana a Ontinyent i que és Campionat Autonòmic de Raid d’Aventura de la FEDOCV.

PUBLICITAT

Les proves

La competició arranca dissabte a les 10:00 h del matí. A partir d’eixe moment els diversos equips hauran de combinar la seua força en la BTT i la carrera a peu, amb els coneiximent de l’orientació per a triar cada un el seu camí segons entenguen que és el més adient, i l’habilitat per a superar diverses proves com ara escalada, tirolina, barranquisme, patitnatge en línia… i alguna sorpresa més…

PUBLICITAT

Esports, Natura, Aventura i Amistat

Tot a més fent-ho en equip, buscant reforçar eixe esperit d’aventura col.lectiva que queda reflectit en el lema de Raidermania: Esports, Natura, Aventura i Amistat»

Dissabte tindran de marge fins a les 04:00 de la matinada per a finalitzar el recorregut previst, i diumenge de nou en marxa des de les 09:00 h fins a les 15:00 h de la vesprada.

PUBLICITAT

Els equips

Competiran equips de 3 integrants en diverses modalitats -femení, masculí, mixtes, i en categoria elit i promoció- de diversos punts de la nostra Comunitat Valenciana com ara el Verd3, Papi No Corra, Los Trepas, Villena O, Raidermania, Colivenc… i arribats de tota la península ja que la prova forma part també de la Lliga Espanyola de Raids d’Aventura i està inclosa a la Iberian Outdoor Race Serie.

PUBLICITAT

Ubicació

El Sacre’s Raid tindrà com a epicentre Ontiyent però que transitarà per termes municipals de Bocairent, Agullent o Albaida… dins de la comarca de la Vall d’Albaida i amb la Serra Grossa com a element més destacat.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Sacre’s Raid a Ontinyent […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »